1-op-1 gesprekken

Het belang van een goed gesprek

Wij zien de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen als een primair onderdeel van onze events. We zijn daarom voortdurend bezig met het zoeken naar de beste dienstverlening om deelnemers en business partners op een eenvoudige en informele manier met elkaar in contact te brengen. U kunt in de EventManager selecteren met wie u in contact wil komen. Het voeren van 1-op-1 gesprekken is een unieke gelegenheid om uw netwerk te vergroten en in contact te komen met oplossingsaanbieders.

netwerkgesprekken

De netwerkgesprekken hebben als primair doel het leggen van nieuwe contacten en de kennismaking tussen de organisaties. U kunt business partners uitnodigen om een netwerkgesprek te plannen om kennis te maken met hun organisatie, diensten en/of producten. Tevens kunt u uitgenodigd worden door een business partner. Nadat er een match heeft plaatsgevonden plannen wij een afspraak voor u in. Een netwerkgesprek duurt 15 minuten en vindt online plaats in de EventManager.

expertgesprekken

Bent u op zoek naar een partner die u (technisch) advies kan bieden bij een vraagstuk die binnen uw organisatie speelt? Dan kunt u een business partner uitnodigen voor een expertgesprek. Een expertgesprek biedt u de kans om samen met een expert in te zoomen op de knelpunten binnen uw organisatie en te ontdekken welke stappen u het beste kunt ondernemen om deze op te lossen. De expertgesprekken duren 30 minuten en vinden online in de EventManager plaats.

Sharing knowledge & Connecting people

Onze 1-op-1 gesprekken zijn een unieke gelegenheid voor deelnemers om hun netwerk te vergroten, hun kennis te delen, inspiratie op te doen en te klankborden met vakgenoten en experts . Tijdens al onze events staat ons credo centraal: Sharing Knowledge & Connecting People!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!