Programma

FYSIEK CONGRES: 9 mei 2023

Stadion Feijenoord | Rotterdam

ONLINE CONGRES VANAF: 10 mei 2023

Het programma

In het programma zullen twee track worden opgenomen: Business Mindset en Technical Working. Laat u inspireren door interessante sprekers en doe ervaring op voor uw organisatie. Neem deel aan het congres en kom ook in contact met collega’s van andere organisaties, leer van anderen en deel uw ervaringen. Samen zorgen we ervoor dat API’s voor ons gaan werken!

Onderwerpen die aan bod komen: API Management -> de Business Mindset, Technische kant van API -> Technical Working, API’s controleren, API strategie, API security, Veiligheid van API’s, Integreren van algoritmes, Ecosystem, Wet- en regelgeving en Datamesh.

Zijn uw API’s wel veilig?

API’s zijn belangrijke bouwstenen van de digitale strategie van elke onderneming. Maar hoe veilig zijn uw API’s? Hoe zorgt u ervoor dat deze veilig zijn en blijven? Ga met collega’s in gesprek om te bespreken hoe zij hun API’s beschermen en zorgen dat deze veilig zijn. Welke ervaringen en uitdagingen heeft u meegemaakt? Deel deze met collega’s, leer van elkaars ervaringen en help elkaar verder.

#API Security

Goede API’s ontwerpen

Ga met collega’s in gesprek over het ontwerpen van goede API’s. Wanneer heeft u een goede API ontworpen en tegen welke uitdagingen loopt u aan bij het ontwerpen hiervan? Deel uw ervaringen en uitdagingen met collega’s.

#API Design / Documentation

Het succes van API’s meten

API-monitoring is van groot belang voor moderne bedrijven. Het kan de gezondheid van digitale bedrijven aangeven en stelt bedrijven in staat om direct corrigerende maatregelen te nemen als een belangrijke app down is. Het geeft ook inzicht in welke nieuwe diensten goed presteren en welke niet. Maar hoe meet je de impact van API’s op bedrijfsresultaten? Ga met elkaar hierover in gesprek en deel ervaringen en uitdagingen om zo van elkaar te leren.

#API Analytics / Monitoring

WELKOMSTWOORD EN OPENING

Opening door dagvoorzitter

Kay Lummitsch

Kay Lummitsch

Digital Catalyst & API-Program Expert van The Digital Journeyman Foundation

Making APIS Work

Kay Lummitsch, Digital Catalyst & API-Program Expert van The Digital Journeyman Foundation

Making APIS Work

Deze sessie zal in het Engelstalig worden gegeven

Wie spreken er?

Bekijk onze sprekers

Benieuwd wie er komen spreken en welke ervaring ze meebrengen? Bekijk snel ons complete sprekersoverzicht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!