2020 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Onze organisatie stond letterlijk op z’n kop, maar wat zijn we trots dat we in recordtijd onze 30 daagse online events hebben uitgevonden!

2021 belooft een mooi jaar te worden. Zo krijgt u straks namelijk niet alleen toegang tot de vooraf opgenomen sessies, maar kunt u zich ook aanmelden voor live online events. Een unieke mogelijkheid juist in deze tijd!

Wij proosten graag met u op 2021 en wensen u gezondheid, veel geluk en kennis toe voor dit nieuwe jaar!

We bieden u graag een mogelijkheid om kennis op te doen en om in contact te komen/ blijven met experts en vakgenoten – juist nu we op afstand met elkaar moeten werken. Maak een online event van Heliview Conferences & Training uw goede voornemen voor dit jaar!

Aankomende events

Voor in de agenda

Security Leadership

Breng uw security leiderschap naar een hoger niveau. Leer van security experts van onder meer IKEA, Eneco, Telindus, SLTN, Mimecast, Infosequre, S-Unit, BDO, Security Academy en VKA.
Start online event: 17 februari

Het API Event

De API economie blijft maar groeien. Om adaptief te worden en digitaal transformeerbaar te blijven beseffen steeds meer organisaties zich dat ze hun verdienmodellen moeten aanpassen door het herstructureren van de architecturen. Hierbij komen ook organisatorische aspecten kijken en de menselijke factor. Ontdek tijdens het online event hoe u de maximale potentie uit uw API Management kunt halen.
Start online event: 17 maart

IT & Software Asset Management

Binnen het thema “Anders kijken, is scherper zien!” benaderen we de rol van IT & Software Asset Management vanuit verschillende perspectieven. Als IT & SAM manager krijgt u met veel verschillende disciplines te maken. Hoe haalt u met alle stakeholders de meeste waarde uit IT & Software Asset Management.
Start online event: 26 maart

Data Quality Conference

De wereld digitaliseert in rap tempo en steeds meer organisaties transformeren richting datagedreven werken. Hierbij is het essentieel dat de data op basis waarvan beslissingen worden genomen  kwalitatief hoogwaardig is. Maar hoe zorg je er nu voor dat de data die gebruikt wordt van de juiste kwaliteit is en blijft?
Start online event: 31 maart

Industrial Cyber Security

Ook in de industrie neemt de digitalisering van de OT een vogelvlucht. Denk hierbij aan IOT en Smart Industry. Er ontstaan steeds meer koppelingen met de IT. Maar naast de vele voordelen die deze met zich meebrengen zien we ook meer gevaren die op de loer liggen. Voorkom dat u tem prooi valt aan kwaadwillenden en bescherm de operationele continuïteit van uw productieomgeving. Ontdek hoe tijdens het online event Industrial Cyber Security
Start online event: 1 april

Events die nu live zijn

U kunt zich nog aanmelden

De Informatiegestuurde Overheid

Aanmelden kan nog tot: 12 januari

Low Code No Code

Aanmelden kan nog tot: 14 januari

Cyber Security Experience

Aanmelden kan nog tot: 15 januari

Identity & Access Management

Aanmelden kan nog tot: 20 januari

Dutch Data Forum

Aanmelden kan nog tot: 20 januari

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!