Online congres

N.t.b

Fysiek congres: 24 mei 2024

Online congres: vanaf 25 mei 2024

Online event

Tijdens het online event staat kennisdelen en netwerken centraal. U krijgt toegang tot on-demand video’s. Bekijk waar en wanneer het u uitkomt inspirerende talkshows, interviews en presentaties.

Heeft u vragen naar aanleiding van een sessie? U plant eenvoudig zelf gesprekken met experts van onze partners. Dit kunnen korte kennismakingsgesprekken zijn, maar ook diepgaande expertgesprekken. Aan u de keuze!

Behoefte om in contact te komen met vakgenoten en met elkaar kennis en ervaring uit te wisselen? Meld u dan aan voor een van de interactieve live sessies. U krijgt voorafgaand aan het online event de mogelijkheid om uw persoonlijke online programma samen te stellen.

U vindt de exclusieve videocontent in ons platform Eventmanager. Wij wensen u alvast veel online kijk-, luister- en netwerkplezier!

Deelnemen is heel eenvoudig!

Na uw aanmelding krijgt u van ons een paar weken voor de start van het online event een uitnodiging om uw programma met LIVE sessies te plannen. Komen uw interesses en achtergrond overeen met die van onze partners? Dan kunt u door hen via e-mail worden uitgenodigd voor een netwerkgesprek. Een interessante gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, maar of u hierop ingaat, bepaalt u natuurlijk zelf. Vanaf de start van het online event heeft u 30 dagen lang toegang tot de vooraf opgenomen 20-minute TALKS en de LIVE sessies waarvoor u zich heeft aangemeld.

Expert nodig?

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of kunt u goed advies gebruiken? Dan heeft u de mogelijkheid om een van de experts uit te nodigen voor een verdiepingssessie van circa 30 minuten.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!