Programma

Valk Exclusief, Utrecht

Fysiek congres: 13 april 2023

Online congres: vanaf 14 april 2023

Onderwerpen die aan bod komen: standaarden en interoperabiliteit, stroomlijnen en integreren van processen, regel- en wetgeving, automatiseren e-procurement-cyclus, AR / AP Automatisering, P2P Automatisering, technologieën machine learning en RPA.

Erik Peekel

Erik Peekel

Dagvoorzitter

Grow Together: E-invoicing doe je samen

Erik Peekel, Dagvoorzitter

E-factureren levert vele voordelen op voor bedrijven, zoals kostenbesparing en efficiënter werken. Er zijn nog wel uitdagingen waar organisaties tegenaan lopen. E-invoicing doet u namelijk samen, wat hebben we van elkaar nodig om verder te komen, om ervoor te zorgen dat e-facturatie écht werkt en hoe het verdere inkoopproces hierbij  meegenomen kan worden. Tijdens deze sessie hoort u de beste tips van vakgenoten.

Marvin Koopmans

Marvin Koopmans

Manager Debiteurenbeheer & Facturatie

John Janssen

John Janssen

Teamleider Accounts Payable

Roundtable 3D: Crediteuren en debiteuren groeien samen sterker verder

Marvin Koopmans | Manager Debiteurenbeheer & Facturatie| Transdev Nederland & John Janssen | Teamleider Accounts Payable | A.S. Watson

Op de financiele afdeling van een organisatie heb je de inkomende/crediteuren- en de uitgaande/debiteurenkant. Vaak werken deze kanten binnen hun eigen werkveld en minder met elkaar. Terwijl beide kanten van elkaar kunnen leren en samen succesvol kunnen zijn.

Kom er in deze roundtable erachter wat elkaars behoefte is, de uitdagingen zijn en leer elkaar beter begrijpen. Ga samen in gesprek en kijk over elkaars grenzen heen om zo samen succesvoller te worden.

AS Watson
Anna Freijido Fermont

Anna Freijido Fermont

Customer Integration Specialist

Sjoerd Jehee

Sjoerd Jehee

Manager Crediteuren, Liquiditeiten en Business Excellence

Roundtable 3E: Samen van onboarden een succes maken

Anna Freijido Fermont, Customer Integration Specialist, Boels Verhuur B.V. & Sjoerd Jehee, Manager Crediteuren, Liquiditeiten en Business Excellence, Transdev Nederland

Leveranciers maken het geregeld mee, een klant die vraagt om een e-factuur. De eisen en specificaties die de klant hierop wil zien moeten duidelijk zijn voor de leverancier, maar zo ook de manier van aanleveren.

Hoe zorg je er als leverancier voor dat de e-factuur juist wordt aangeleverd en hoe zorg je er als klant voor dat de leverancier zich goed onboard?

Ga met Anna Freijido Fermont (vanuit een leveranciersoogpunt) en Sjoerd Jehee (vanuit een crediteurenoogpunt) hierover in gesprek. Ervaringen en uitdagingen van onboarding worden tijdens deze roundtable met elkaar besproken en gedeeld.

Ellen Cortvriend

Ellen Cortvriend

Directeur Indirect Tax - Global e-invoicing & e-reporting CoE Lead

E-Invoicing and Continuous Transaction Controls in the Digital Age

Ellen Cortvriend, Directeur Indirect Tax - Global e-invoicing & e-reporting CoE Lead, PwC Bedrijfsadviesdiensten BV

Veranderingen in de eisen rond e-facturering en e-rapportage gaan razendsnel. Belastingdiensten maken wereldwijd steeds meer gebruik van digitale instrumenten om (realtime) inzicht te krijgen in belastingbetalers en hun transacties. Deze transformatie van het fiscale technologielandschap heeft gevolgen voor bijna alle bedrijven, en vooral voor bedrijven die wereldwijd actief zijn. Het tempo waarin in veel landen nieuwe verplichtingen inzake e-facturering en e-rapportage worden ingevoerd, drijft de behoefte aan een passende belasting- en IT-strategie de hoogte in. Een proactieve en gecentraliseerde aanpak is meer dan ooit aan te bevelen.

Programma commissie

Sjoerd Jehee

Sjoerd Jehee

Manager Crediteuren, Liquiditeiten en Business Excellence

Marvin Koopmans

Marvin Koopmans

Manager Debiteurenbeheer & Facturatie

Anna Freijido Fermont

Anna Freijido Fermont

Customer Integration Specialist

Laurent Hacking

Laurent Hacking

IT Project Manager

John Janssen

John Janssen

Teamleider Accounts Payable

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!