Dirk Willekens

E-Invoice Program Manager bij Billit

Dirk Willekens is e-invoice Program Manager bij Billit en technisch expert op gebied van sectorale en cross-sectorale transactionele gegevensuitwisselingen. Met ruim 40 jaar op de teller in technisch georiënteerde IT-projecten in diverse sectoren, maakt hij deel uit van de Belgische standaardisatie-organisatie NBN (Agoria) voor het ontwikkelen van cross-sector/cross-border standaarden zoals Peppol (gebaseerd op de Europese Norm rond e-Invoicing) en verschillende Europese en wereldwijde werkgroepen zoals OpenPeppol International Invoicing, CEN TC 434 & TC 440. Hij is ook vertrouwd met het centrale platform Mercurius in België voor het zenden en ontvangen van elektronische documenten naar & van de overheid zowel federaal, regionaal als lokaal.

Billit

Met Billit kunnen organisaties real-time samenwerken met hun accountants via een Software As A Service (SaaS)-platform.

Ons doel is om het facturatie- en boekhoudproces voor ondernemers zoveel mogelijk te automatiseren. We versterken elke organisatie door state-of-the-art technologie te combineren met hun dagelijkse administratie.

E-facturatie, UBL & Peppol zijn de toekomst. Ons platform stelt organisaties in staat om direct e-facturering naar hun klanten mogelijk te maken en stelt hen in staat om e-facturen van hun leveranciers te ontvangen.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!