Vincent Everts

Trendwatcher digitale transformatie

Vincent Everts

Vincent Everts heeft als ondernemer, vlogger en trendwatcher al minstens een half miljoen mensen geïnspireerd met presentaties, evenementen, video’s en innovatiesessies. Hij is een graag geziene gast op radio, TV en in de media om te praten over de laatste digitale innovaties. Vincent staat bekend om zijn enorme hoeveelheid energie en enthousiasme, brede expertise en gevoel voor interactie.

Vincent Everts is door Management Team uitgeroepen als tiende van de Top 25 beste sprekers van Nederland en won de Constructieve Rebel Award voor zijn enthousiaste en positieve bijdrage aan elektrisch rijden en zelfsturing in Nederland.

“Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in technologie en de invloed hiervan op ons leven. Ik ben een ware gadget fanaat, test deze op alle fronten en kijk graag naar hun toepassing binnen organisaties. Ik heb vele interesses en probeer altijd van de laatste technologische trends op de hoogte te blijven. Naast het geven van presentaties en moderenen van brainstorm- en strategiesessies haal ik ook veel voldoening uit het ‘echte’ ondernemen, schrijven van columns, maken van videoreportages en afnemen van interviews.”

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!