Locatie

KNVB Campus

Na een succesvolle editie gehost te hebben in Omnisport is het weer tijd voor een nieuwe thuisbasis: KNVB Campus, Zeist! De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen. Een plek die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. En waar topsport en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Deze sportieve locatie met veel historie vormt in 2024 de thuisbasis voor het Identity & Access Management congres!

Een kijkje in de locatie

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De locatie bevindt zich op 2 minuten loopafstand van Bushalte KNVB Campus. Stap op station Driebergen – Zeist over op Buslijn 381over op de stoptrein richting Zeist via Austerlitz.
Plan je reis

Met de auto

De KNVB Campus is makkelijk aan te rijden en bevindt zich op 2,9 km van de snelweg. De locatie ligt centraal in het land en is o.a. via de A1, A2, A27 en A28 te bereiken. Plan op tijd je reis om verassingen en vertragingen te voorkomen. Plan je reis

Parkeren

Er zijn ruim 800 parkeerplekken beschikbaar bij de locatie. Parkeer je auto op P1 om zo dicht mogelijk bij de ingang te parkeren. Er zijn ook electrische laadpalen beschikbaar.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!