Locatie

Omnisport Apeldoorn

Dit jaar heeft het IAM congres een nieuwe thuisbasis: Omnisport in het historische Apeldoorn. Omnisport is een sfeervolle locatie waar in 2018 het WK baanwielrennen gehost werd. Hier zette de Nederlandse ploeg met 12 medailles, waarvan 5 goude, een onvergetelijke prestatie neer. Uitkijkend over diezelfde baan zal dit jaar het IAM congres plaatsvinden.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS-station Apeldoorn De Maten. Stap op station Apeldoorn over op de stoptrein richting Zutphen.
Plan je reis

Met de auto

Omnisport is makkelijk aan te rijden en bevindt zich naast de snelweg. Via de A1 en A50 is de locatie te bereiken. Plan op tijd je reis om verassingen en vertragingen te voorkomen. Plan je reis

Parkeren

Er zijn ruim 800 parkeerplekken beschikbaar bij de locatie. Parkeer je auto op P1 om zo dicht mogelijk bij de ingang te parkeren. Er zijn ook electrische laadpalen beschikbaar.

Sportieve ambiance

Met de 250 meter Wielerbaan, de Indoor Atletiekbaan en de Topsporthal is Omnisport Apeldoorn samen met de vele vergader- en congresfaciliteiten en de Sportfoyer niet alleen dé grootste topsportaccommodatie van Noord-Oost Nederland, maar ook het bruisend hart voor bijeenkomsten met de wow-factor. Het businesscenter waar het congres plaatsvindt kijkt uit over de Wielerbaan en Topsporthal, waar je verschillende topsporters kan zien trainen. Voor de full experience kan je zelfs door de catacombe (spelerstunnel) lopen. We hebben verschillende (sportieve) verassingen dus meld je vandaag nog aan om deze unieke experience niet te missen!

Catering

Met hun eigen cateringslabel wordt de dag volledig verzorgd. Je wordt ontvangen met koffie, thee en een lekkernij. De lunchbuffetten bestaan uit verschillende (gezonde) broodjes, wraps, sapjes en dergelijke. En ook in de middag word je voorzien van een lekkernij, met koffie thee en fris. En uiteraard kunnen we onze befaamde borrel niet overslaan. Lekker tot het einde! Er zijn vegetarische opties beschikbaar. Heb je allergieën? Meld dit dan vooraf op iam2023@heliview.com

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!