IAM 2023 keert terug in een nieuwe locatie

De 18de editie van het Nederlandse Identity & Access Management congres keert terug op 23 mei! Met het thema: IAM en de verschillende identiteiten zoomen we in op (workforce) IAM en CIAM. Topics zoals Federation, SSO, Identification, Provisioning, Authorisdation, IFA, Secret Management en Zero Trust zullen de revue passeren.

Nieuwe locatie

Dit jaar heeft het IAM congres een nieuwe thuisbasis: Omnisport in het historische Apeldoorn. Omnisport is een sfeervolle locatie waar in 2018 het WK baanwielrennen gehost werd. Hier zette de Nederlandse ploeg met 12 medailles, waarvan 5 goude, een onvergetelijke prestatie neer. Uitkijkend over diezelfde baan zal dit jaar het IAM congres plaatsvinden.

De locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer, als de auto. vanaf station Apeldoorn De Maten is het nog 5 minuten lopen naar de topsportlocatie. Zo ben je goed opgewarmd voor je de dag begint. Met de auto is de locatie aan te rijden vanaf de A1 en A50. Met de 800 gratis parkeerplekken kan je je auto gerust voor de deur parkeren. Je voertuig electrisch opladen is ook mogelijk! Vergeet niet je reis van te voren te plannen om vertraging en verassingen te voorkomen.

Sportieve ambiance

Met de 250 meter Wielerbaan, de Indoor Atletiekbaan en de Topsporthal is Omnisport Apeldoorn samen met de vele vergader- en congresfaciliteiten en de Sportfoyer niet alleen dé grootste topsportaccommodatie van Noord-Oost Nederland, maar ook het bruisend hart voor bijeenkomsten met de wow-factor. Het businesscenter waar het congres plaatsvindt kijkt uit over de Wielerbaan en Topsporthal, waar je verschillende topsporters kan zien trainen. Voor de full experience kan je zelfs door de catacombe (spelerstunnel) lopen. We hebben verschillende (sportieve) verassingen dus meld je vandaag nog aan om deze unieke experience niet te missen!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!