Hans-Robert Vermeulen

Identity Strategist bij sailpoint

Hans-Robert Vermeulen brengt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee in de bredere Governance en Identity and Access Managementruimte, variërend van consultancy- en advieswerk tot technische pre-sales, hij begrijpt de onderliggende zakelijke problemen en complexiteit die samenhangen met de uitdagingen op het gebied van beveiliging en identiteitsbeheer waarmee bedrijven in de huidige complexe markt worden geconfronteerd. Hans-Robert is de identiteitsstrateeg in EMEA. Hij werkt al meer dan tien jaar bij SailPoint en maakte deel uit van het oorspronkelijke team dat de EMEA-regio heeft opgebouwd.

Sailpoint

Wij geloven dat bedrijfsbeveiliging begint en eindigt met identiteiten. Door gebruik te maken van de kracht van AI en machine learning, automatiseert en stroomlijnt SailPoint de complexiteit van het leveren van de juiste toegang tot de juiste identiteiten en technologiebronnen op het juiste moment. Geleverd op de schaal waar onze zakelijke klanten om vragen.

We zijn volledig gefocust op het bevorderen van technologie om te voldoen aan de snel evoluerende behoeften van ondernemingen over de hele wereld, waardoor ze in staat worden gesteld een bedrijfsbeveiligingsfundament op te bouwen dat is gebaseerd op identiteitsbeveiliging.

Social Share