Finance

Finance leads

Onze finance congressen zijn de perfecte leadgeneratie mogelijkheid voor uw organisatie. Ga in gesprek met een gekwalificeerde doelgroep en maak op informele wijze kennis met hun uitdagingen. De congressen bieden een podium voor uw organisatie om u als thought leader te positioneren en meer exposure te krijgen. Ontdek welke congressen bij u aansluiten!

Cluster security

Gekwalificeerde leads

Onze congressen richten zich op een gekwalificeerde doelgroep, bestaande uit eindgebruikers die een senior rol hebben in de DMU en werkzaam zijn bij een organisatie met minimaal 20FTE. De deelnemers willen investeren in oplossingen en voeren 1-op-1 gesprekken met oplossingsaanbieders zoals u. Door ons strenge toegangsbeleid brengen we u in contact met Qualified Leads die binnen uw targetgroup vallen.

Doelgroep

Financieel directeur, CFO, Financieel managers, Teamleiders financiële afdelingen, Projectleiders, Business Analisten, Informatiemanagers, IT managers, Applicatiebeheerders, Functioneel beheerders en meer

Aankomende congressen

Voor in de agenda

Factuurcongres

Fysiek congres: 13 april 2023
Locatie: Valk Exclusief | Utrecht
Online congres: vanaf 14 april

België vlag
E-invoicing

Fysiek congres: 24 oktober 2023
Locatie: BluePoint | Brussel
Online congres: vanaf 25 oktober 2023

Uitgelicht:

Factuurcongres

OVER FACTUURAUTOMATISERING EN DIGITALISERING IN FINANCIEN EN INKOOP

Het Factuurcongres® is hét congres dat gaat over de factuurautomatisering en digitalisering in financiën en inkoop. Een factuur is namelijk niet alleen een verzoek om betaling, maar ook onderdeel van het gehele inkoopproces en financiële beheer van een organisatie. Het is een drager van cruciale gegevens.

Bij het Factuurcongres® ontmoeten financiële professionals elkaar en worden de laatste trends en ontwikkelingen met u gedeeld. Laat u inspireren over hoe u e-facturatie en e-procurement verder binnen uw organisatie kunt ontwikkelingen!

Hoe kunnen we u helpen?

    Maak een keuze uit


    Maak een keuze uit deze congressen:

    * Verplicht veld