Cyber Security Experience 2024

Spant! Congrescentrum

28 november

Fusion of Forces: Cybersecurity Trends, Innovation & AI

Welkom bij 14e edities van de Cyber Security Experience 2024 – ‘Fusion of Forces’

Op 28 november 2024 verzamelen dé securityprofessionals van Nederland voor de Cyber Security Experience, hét congres waar de nieuwste trends in cybersecurity en AI centraal staan. Dit jaar draait alles om de “Fusion of Forces: Cybersecurity Trends, Innovation & AI“. Ontwikkelingen in cybersecurity en AI spelen een cruciale rol in de strijd tegen cyberdreigingen. Hierbij worden er ook praktische inzichten en oplossingen om deze innovaties effectief toe te passen gedeeld.

Tijdens dit inspirerende en educatieve congres delen toonaangevende experts, zoals Dr. Martijn Dekker, Bas Dunnebier en Lokke Moerel,  hun kennis en praktische inzichten om deze innovaties effectief toe te passen. Ook is er een LIVE Hacking demonstratie met Peter Lahousse (Cybercrime Trendwatcher).

Voor CISO’s, IT-managers, security officers en -professionals biedt dit congres de tools en strategieën om een cultuur van verantwoordelijkheid en proactieve beveiliging binnen uw organisatie te creëren.

Mis deze kans niet om je kennis te verrijken en je organisatie te beschermen tegen de cyberdreigingen van morgen en meld je vandaag nog aan.

De eerste sprekers zijn bekend

Dr. Martijn Dekker

Dr. Martijn Dekker

CISO van ABN AMRO

Prof. Lokke Moerel

Prof. Lokke Moerel

Hoogleraar Global ICT Law en Raadslid van de Cyber Security Raad

Bas Dunnebier

Bas Dunnebier

Hoofd van de unit Weerbaarheid van de AIVD

Peter Lahousse

Peter Lahousse

Cybercrime en Darkweb trendwatcher & Human Hacker van Cybercrimeinfo

Cyber Security Experience wordt mede mogelijk gemaakt door

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Dr. Martijn Dekker keert terug bij de Cyber Security Experience
17 juni 2024

Dr. Martijn Dekker keert terug bij de Cyber Security Experience

Als topman en Chief Information Security Officer bij ABN AMRO Bank heeft Martijn meer dan 20 jaar ervaring in het aansturen van de beveiligingsstrategie van de organisatie. Daarnaast doceert en begeleidt hij al meer dan 10 jaar masterstudenten aan Nederlandse universiteiten. Sinds begin 2020 is hij gasthoogleraar Informatiebeveiliging aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij [...]
Lees verder
Persbericht: Heliview kondigt overname van Madison Event aan
30 mei 2024

Persbericht: Heliview kondigt overname van Madison Event aan

Heliview Conferences & Training, een vooraanstaand bedrijf in de evenementenindustrie, heeft vandaag met trots aangekondigd dat het Madison Events, een toonaangevend evenementenbedrijf in de Nordics, heeft overgenomen. Deze strategische stap markeert een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van Heliview's activiteiten in de Nordics en versterkt haar positie als een dominante speler in de sector. Wie [...]
Lees verder
We blikken terug op Cyber Security Experience
8 december 2023

We blikken terug op Cyber Security Experience

Op donderdag 30 november vond de 13e editie van de Cyber Security Experience plaats in Spant! Congrescentrum, Bussum. Onder leiding van dagvoorzitter Peter Zinn betraden diverse expert het podium die hun kennis en ervaringen met ons deelden. Bekijk hier de foto’s van Cyber Security Experience 2023!

Lees verder