Cyber Security Experience 2023

Spant! Congrescentrum

Fysiek congres op 30 november

Online congres vanaf 1 december

Be part of the solution; Let’s Team up!

Binnen het thema Be Part of the Solution: Let’s Team up! gaan we dit jaar tijdens de Cyber Security Experience aandacht besteden aan samenwerken. Voor organisaties is het inmiddels wel een no brainer dat de individuele cybersecurity basics op orde moeten zijn. Maar van gedegen en duurzame samenwerking is in veel gevallen nog te weinig sprake. Om cyberdreigingen – nu en in de toekomst – het hoofd te kunnen bieden is dit belangrijker dan ooit.  Hoe kunnen bijvoorbeeld cybersecurity-leveranciers beter met u samenwerken, en u met hen?  Zijn er naast diverse branche-initiatieven ook voldoende cross-sectorale verbanden?  En doet de overheid voldoende om het samenwerken tussen publiek en privaat te stimuleren.

Een greep uit de sprekers

Maartje Peters

Head of International Cyber Policy

Drs. Maartje Peters is hoofd van de Taskforce Cyber bij de Directie veiligheidsbeleid bij het ministerie van buitenlandse zaken.

Martijn Dekker

Chief Information Security Officer

Als topman en CISO bij ABN AMRO Bank heeft Martijn meer dan 20 jaar ervaring in het aansturen van de beveiligingsstrategie van de organisatie

Elsine van Os

Thought Leader op het gebied van insider threat

Elsine Van Os is een thought leader op het gebied van insider-risico’s en heeft een educatieve en professionele achtergrond in psychologie, inlichtingen en veiligheid.

Ruud van Oorschot

Chief Information Security Officer

Ruud is al CISO van de wereldwijde marktleider, Vanderlande Industries, verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging en cyberweerbaarheid.

Cyber Security Experience wordt mede mogelijk gemaakt door

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

3 manieren waarop IBM Security ReaQta ransomware-aanvallen kan stoppen
13 december 2022

3 manieren waarop IBM Security ReaQta ransomware-aanvallen kan stoppen

Het aantal ransomware-aanvallen neemt gestaag toe. Terwijl dergelijke activiteiten een laag risico en een hoge beloning voor criminele groepen met zich meebrengen, heeft dit verwoestende gevolgen voor de slachtoffers.

Continue reading
Claranet treedt toe tot Cyberveilig Nederland
17 november 2022

Claranet treedt toe tot Cyberveilig Nederland

Claranet Benelux, expert in (digitale) werkplekken, netwerken, managed hosting, cloud én security, is lid geworden van Cyberveilig Nederland (CVN). CVN zet zich in voor het vergroten van kwaliteit en transparantie in de cybersecuritysector. Claranet Benelux wil met het lidmaatschap ondersteuning bieden aan het gezamenlijke belang om de digitale veiligheid in Nederland te vergroten.

Continue reading
Whitepaper: Cybersecurity Alphabet Soup
14 november 2022

Whitepaper: Cybersecurity Alphabet Soup

Cybersecurity-artikelen zijn vaak doorspekt met jargon en afkortingen. In het artikel leggen we een aantal van deze afkortingen uit. Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder, wat betekent dat organisaties ook nieuwe beschermingmethoden moeten aanwenden om deze complexe dreigingen tegen te gaan.

Continue reading

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!