Rick Strijbos

Managing Director van Security Academy

Rick heeft een passie voor het (verder) ontwikkelen van mensen. Dit kan met een cursus of opleiding is, of door persoonlijke begeleiding. Hij geeft leiding aan de Security Academy en heeft daarin zowel contact met de opdrachtgevers als met de praktijkdocenten die worden ingezet. Daarnaast is hij mede oprichter van Security Coaches. In het verleden is Rick onder meer actief geweest als programmaleider van de Post HBO opleiding Internet Security, Lid van de Beroepenveldcommissie voor de bachelor opleiding Information Security Management van De Haagse Hogeschool, Voorzitter van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland NGN en Lid hoofdbestuur Ngi-NGN/KNVI. Rick maakt deel uit van de Heliview Raad van Advies en Programmacommissie van de Cyber Security Experience en het congres Security Leadership.

Security Academy

De Security Academy is een opleidingsinstituut dat zich specifiek richt op de vakgebieden informatiebeveiliging, business continuity, privacy & data protection en crisis management. Ons motto is “Praktisch toepasbare kennis“. Wij geloven zeer sterk in het aanbieden van opleidingen waarbij de praktijk een hoofdrol speelt. Mede om deze reden hebben wij naast certificeringsopleidingen van IAPP, (ISC)2 en ISACA ook het SECO-Institute certificeringstraject opgenomen in ons portfolio.

Security Academy

Security Coaches

Security Coaches vervult een behoefte uit de markt om organisaties meer zelfstandig te maken op het gebied van cybersecurity door interne security medewerkers op de werkplek te begeleiden / coachen bij diverse vraagstukken die ontstaan tijdens de dagelijkse praktijk in de complexe wereld van cybersecurity. Onze coaches begrijpen als geen ander de uitdagingen die gepaard gaan met het snel veranderende vakgebied. Met hun passie voor hoogwaardige kennis en effectieve ondersteuning kunnen we (jonge) managers verder helpen. We geloven echt in de kracht van ervaring en een persoonlijke benadering, en bieden daarom coaching die specifiek aansluit bij de behoeften van onze klanten.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!