Dataprotectie en privacy 2023

Praktijkgericht congres voor de privacy professional

Valk Exclusief, Utrecht

Fysiek congres: 15 juni 2023

Online congres vanaf 16 juni

Klaar voor de toekomst

Netwerken | Ervaringen | Kennis | Contact

Kennis van nieuwe wet- en regelgeving blijft van essentieel belang en het werk van een privacy professional is belangrijker dan ooit. Niet om innovatie te remmen, maar juist om een drijvende kracht te zijn voor juridisch en ethisch verantwoorde innovatie. Privacy en security gaan hand in hand en staan bovenaan de prioriteitenlijst, maar hoe zorg je ervoor dat je weet wat er speelt. Hoe hou je je staande tussen alle stakeholders en het management en hoe ga je om met verschillende dilemma’s.

Bespaar tijd en bezoek het congres. Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van gegevensbescherming en compliance. Ontmoet vakgenoten, wissel ervaringen uit en werp een blik op de toekomst.

De programmacommissie

Menno Weij

Menno Weij

Partner Tech & Privacy Law bij BDO

Martijn Postma

Martijn Postma

Toezichthouder bij Kansspelautoriteit

Frank van Vonderen

Frank van Vonderen

Adviseur Privacy, Data en Artificial Intelligence bij VKA

Dataprotectie en privacy wordt mede mogelijk gemaakt door

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Persbericht: Valcon en BAM gaan meerjarige samenwerking aan
13 oktober 2022

Persbericht: Valcon en BAM gaan meerjarige samenwerking aan

Utrecht, 9 september 2022 Valcon en bouwconcern BAM hebben een raamovereenkomst gesloten. Met het partnerschap gaan de twee organisaties intensiever samenwerken op het gebied van operationeel sturen doormiddel van het het slim inzetten van data en technologie-oplossingen.

Lees verder
Afsluitende keynote: Ruud Veltenaar
27 september 2022

Afsluitende keynote: Ruud Veltenaar

Met veel trots kondigen wij aan dat Ruud Veltenaar, filosoof, trendwatcher en inspirator, de afsluitende keynote zal verzorgen op het Dutch Data Forum! Als TEDx-spreker, auteur en toekomstdenker werkt Ruud aan de vitale ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen.

Lees verder
Dutch Data Forum plant 5 bomen
25 september 2022

Dutch Data Forum plant 5 bomen

Het Braziliaanse Atlantische Woud staat bekend als een hotspot voor biodiversiteit, één van de 25 meest bijzondere plekken ter wereld die ook het meest wordt bedreigd. Ondanks zijn bedreigde status en wettelijke bescherming blijft het Atlantische Woud krimpen als gevolg van door mensen gedreven activiteiten. Minder dan 8% van de oorspronkelijke oppervlakte van de bossen blijft [...]
Lees verder

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!