Intelligent Automation

Thema: Brandstof voor digitale transformatie

Stadion Feijenoord, Rotterdam

Congres: 26 oktober 2023

Online vanaf 27 oktober

NETWERKEN | ERVARINGEN | KENNIS | CONTACT

Organisaties beschikken nu al over grote hoeveelheden data en informatie en als gevolg van de steeds verdergaande digitalisering neemt dit alleen maar toe. Bij veel organisaties zijn vaak meerdere systemen in gebruik en zijn er vele versplinterde activiteiten en processen georganiseerd tussen en binnen afdelingen. Er is een wildgroei van systemen, data en informatie ontstaan.

Het gevaar bestaat dat u het inzicht en overzicht kwijtraakt. Waarbij RPA organisaties de kans biedt om repetitieve handelingen te automatiseren gaat Intelligent Automation een stap verder. Door een combinatie van verschillende automatiseringsoplossingen met AI kunt u betere besluiten nemen, kosten besparen, fouten reduceren en processen optimaliseren. Daarnaast zorgt Intelligent Automation voor een hogere klant- en medewerkerstevredenheid en is het brandstof voor digitale transformatie.

Het congres biedt een interactief, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 75-100 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

De eerste sprekers zijn bekend:

Paul van Liempt

Paul van Liempt

Journalist, interviewer, schrijver en dagvoorzitter

Igor Wortel

Igor Wortel

Programma manager Intelligent Automation bij Gemeente Rotterdam

Ton Abelen

Ton Abelen

AI Ondernemer

Jeroen van Genuchten

Jeroen van Genuchten

Global Product Owner Robotics & Intelligent Content Services bij ING

Bekijk partner mogelijkheden:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!