ATEX & Process Safety 2023

DeFabrique, Utrecht

8 juni 2023

Beheersbaarheid van explosieveiligheid

Netwerken | Ervaringen | Kennis | Contact

Wanneer u als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen – of dat nou is omdat u apparatuur levert of omdat u als eindgebruiker organisatorische maatregelen moet nemen –  dan moet u er voor zorgen dat de hier aan verbonden risico’s beheersbaar zijn. Deze beheersbaarheid ontstaat onder andere doordat u binnen uw organisatie beschikt over het juiste kennisniveau en praktische ervaring. Daarnaast wordt er van u verwacht dat u in staat bent allerhande veiligheidsprocessen en -maatregelen te beheersen en deze permanent te reviewen en te bewaken. Deze zorgen er voor dat u succesvol explosie- en procesveiligheid in de praktijk kunt toepassen. Het jaarcongres ATEX & Process Safety helpt u bij het toepassen van alle aspecten van explosieveiligheid en procesveiligheid in de praktijk en praat u in een dag volledig bij.

Tijdens ATEX & Process Safety zullen diverse sprekers hun expertise delen op het podium! Een unieke kans om kennis op te doen op de manier die het beste bij u past!

De eerste sprekers zijn bekend

Fokko van de Koppel

Fokko van de Koppel

Explosieveiligheidsdeskundige en hoger veiligheidskundige

Chris Schiepers

Chris Schiepers

HSE en ATEX specialist

Filip Verplaetsen

Filip Verplaetsen

Professor aan de K. U. Leuven en de Universiteit Gent op het gebied van explosieveiligheid

Frederik Norman

Frederik Norman

Wetenschappelijk onderzoeker en explosieveiligheidsexpert

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Dé wereldwijde connectivity specialist
2 juni 2022

Dé wereldwijde connectivity specialist

De Cable Connectivity Group (CCG) is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van kabels, aansluitklare kabelsystemen en kabel accessoires. CCG is actief in zowel productie, distributie als assemblage van speciaalkabels, kabelharnassen en accessoires. De organisatie is ontstaan uit de fusie van verschillende succesvolle bedrijven in de kabel- en connectiviteit industrie en is in een relatief [...]
Lees verder
NT4008 Fully Managed, all Gigabit Profinet Switch
2 juni 2022

NT4008 Fully Managed, all Gigabit Profinet Switch

PROFINET Prestaties zonder compromissen!. De nieuwe NT4008 serie van Red Lion omvat een viertal 8-poorts Gigabit managed industriële Ethernet-switches. Om naadloze integratie in PROFINET-netwerken te garanderen met behulp van standaard PLC-configuratie- en beheertools zijn de switches uit de NT4008-serie gecertificeerd volgens de PROFINET PNIO v2.34 Conformance Class-B-normen.

Lees verder
Pepperl+Fuchs: Your Partner for Functional Safety
2 juni 2022

Pepperl+Fuchs: Your Partner for Functional Safety

The isn’t-stylish-and-doesn’t-protect-you bike helmet? The I-think-I’d-rather-not-crash-airbag? The well-at least-it’s-round life saver? Would you put your trust in any of the these devices? Certainly not. Then why make any sacrifices, when it comes to implementing functional safety applications in automation technology?

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!