Partner worden

N.T.B

12 juni 2025

Waarom u onze congressen niet mag missen

 • Leadgeneratie onder een gekwalificeerde doelgroep
 • Gegarandeerd interactie met potentiële klanten
 • Waardevolle matchmaking tijdens de 1-op-1 gesprekken op basis van de voorkeuren van u en de deelnemers
 • En nog  veel meer!
Sohaib Farahi
Sohaib Farahi | Sales Executive

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie en prijzen aanvragen

  Hoe ziet een Heliview congres eruit?

  Heliview heeft een goed georganiseerd evenement neergezet waarbij het ieder jaar voelt als thuiskomen, maar ook ieder jaar weer zorgt voor nieuwe klantgesprekken en leads.

  – Marloes van Ettten – ITAM Solutions

  Qualified leads voor uw business

  Sharing Knowledge & Connecting People. Dat is waar Heliview Conferences & Training voor staat. Door ons strikte toegangsbeleid brengen we u tijdens het congres op verschillende manieren in contact met Heliview- en Marketing Qualified Leads.

  Een Marketing Qualified Lead (MQL) is een gekwalificeerde eindgebruiker met een rol in de Decision Making Unit (DMU) binnen een eindgebruikersorganisatie met minimaal 20 FTE, die buiten interesse in het eventonderwerp ook specifiek interesse heeft in 1-op-1 gesprekken met uw organisatie en/of geïnteresseerd is in uw inhoudelijke bijdrage aan het congres.

  1-op-1 gesprekken

  Het leggen van persoonlijke en zakelijke contacten is de basis van onze congressen. Tijdens de netwerk- en expertgesprekken matchen we partners en deelnemers op basis van de gebieden waarin u actief bent en de interessegebieden van de deelnemer.

  • U nodigt interessante deelnemers uit op basis van functie, organisatie, branche en nog veel meer
  • Wij plannen de gesprekken voor u in op basis van uw beschikbaarheid en die van de deelnemers
  • Deelnemers kunnen u ook uitnodigen voor een gesprek
  • De gesprekken worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5

  Thought leadership

  Tijdens het congres bieden wij u de mogelijkheid om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het programma. Of u nu een keynote wilt verzorgen tijdens de congresdag of een live roundtable organiseert tijdens het online congres, door het ruime aanbod kunt u kiezen wat het beste aansluit op uw organisatiedoelstellingen. Hiermee stellen wij u in staat om uw organisatie te profileren als dé thought leader, uw kennis over te dragen en in contact te komen met een gekwalificeerde doelgroep.

  Ook gekwalificeerde leads ontvangen?