Over het factuurcongres

Postillion Convention Centre Utrecht, Bunnik

Fysiek congres 24 mei 2024

Online congres: vanaf 25 mei 2024

Grow together!

Veel organisaties zijn inmiddels bekend met e-factureren. Het levert vele voordelen op, zoals kostenbesparingen en efficiëntie. In de praktijk zijn er nog wel aantal uitdagingen. Zo sluiten de processen niet altijd aan op binnenkomende facturen, worden facturen te beperkt verstuurd of niet aangeleverd via een netwerk, verschillen voorwaarden en regels per land en is er de wens naar één standaard. Daarnaast willen organisaties ook meer bewegen richting een PO-gedreven facturatie. Hierdoor kan in combinatie met e-facturatie een volledige touch-free factuurverwerking tot stand komen.

De overheid is inmiddels ook verdere stappen aan het maken op het gebied van factuurautomatisering en digitalisering. Zo kunnen zij al langere tijd e-facturen ontvangen. Sinds kort zijn ze zelf ook bezig met een traject om e-factureren te versturen, wordt er getest met e-ordering en andere elektronische berichten. Op deze manier wil de Rijksoverheid verdere stappen zetten naar een centrale implementatie van e-procurement.

Komende editie is het thema: Grow Together. Door deel te nemen aan het Factuurcongres® kunt u in contact komen met collega’s, vanuit de inkomende en uitgaande facturen kant, maar ook met collega’s van de IT, leveranciers en vanuit de overheid. Uiteindelijk dienen klant en leverancier zo optimaal mogelijk op elkaar aan te sluiten en door met elkaar in contact te komen hierover, kunnen we deze uitdagingen samen verder oppakken. Kortom Grow Together, zodat u voor uw organisatie verder komt met e-facturatie en e-procurement!

Onderwerpen die aan bod komen

  • Ontwikkelingen van e-facturatie
  • Continuous Transaction Crontrols (CTC)
  • E-Facturatie uitdagingen voor leveranciers
  • E-Invoicing verplichtingen in het buitenland
  • E-Procurement in e-facturatie
  • Ontwikkelingen PEPPOL (vanuit de overheid Npa)
  • PO gedreven facturatie
  • Klanten en toeleveranciers onboarden
  • Ontwikkelingen standaarden

Programmacommissie

Arnaud Rijkeboer

Arnaud Rijkeboer

Manager Bedrijfsvoering, PALI Group

Arjan Sloot

Arjan Sloot

Country Manager Benelux

Marvin Koopmans

Marvin Koopmans

Manager Debiteurenbeheer & Facturatie bij Transdev Nederland

Sjoerd Jehee

Sjoerd Jehee

Manager Crediteuren, Liquiditeiten en Business Excellence bij Transdev Nederland

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!