Arjan Sloot

Country Manager Benelux

Als Country Manager Benelux bij SPS Commerce brengt Arjan meer dan 30 jaar ervaring mee in het stimuleren van groei en winstgevendheid, evenals het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten, partners en medewerkers. Arjan is al ruim 20 jaar actief in de wereld van documentuitwisseling, digitalisering en e-facturatie processen. Voor zijn start in 2017 bij SPS Commerce (voorheen TIE Kinetix), heeft Arjan heeft andere organisaties geleid en met succes softwarebedrijven geholpen bij de overstap naar een SaaS-gebaseerd business model te maken.

SPS Commerce, voorheen TIE Kinetix

Wij helpen bedrijven van elke omvang bij het bereiken van hun digitaliseringsdoelstellingen. Ons cloud-gebaseerde FLOW Partner Automation-platform is ontworpen om papier volledig uit de supply chain te bannen, voor 1% tot 100% of ergens daartussenin. Meer dan 115.000 bedrijven hebben SPS Commerce gekozen voor hun EDI-, e-facturatie- en supply chain digitaliseringsprojecten.

SPS Commerce is opgericht in 2001 en heeft gedurende 90 opeenvolgende kwartalen omzetgroei gerealiseerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Minneapolis, Minnesota in de Verenigde Staten.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!