Arjan Vonk

E-Commerce EDI Consultant bij Bunzl Continent Europe

Arjan Vonk is vanaf 1996 betrokken geweest bij duizenden Purchase to Pay integratie projecten in verschillende rollen. Arjan heeft een passie voor Supply Chain Data Integratie en is regelmatig onconventioneel in hoe hij tegen processen aan kijkt. Sinds 2015 werkt hij voor Bunzl Continental Europe en heeft samen met 2 andere teamleden meer dan 60 Bunzl bedrijven in Europa de toolkits gegeven voor het uitwisselen van miljoenen elektronische berichten per jaar met Supply Chain Partners.

Bunzl Continental Europe

Veel mensen gebruiken dagelijks een product van Bunzl, de grootste value added distributeur ter wereld.

Bunzl is een succesvolle internationale distributie en services groep die op maat gemaakte oplossingen biedt aan B2B-klanten. Bunzl is actief in 4 regionale gebieden: Noord- en Zuid-Amerika, Continentaal Europa, het Verenigd Koninkrijk en Ierland en Asia Pacific. Wij ondersteunen organisaties door een varieteit aan producten en oplossingen te leveren die essentieel zijn voor hun business.

Met bijna 200 locaties in 18 landen ziet Bunzl Continental Europe de noodzaak van digitale processen, intern en extern. Bunzl heeft eCommerce en Supply Chain Data integratie dan ook onderdeel gemaakt van haar totale strategie.

Meer informatie www.bunzl.com

Social Share