Phil Bailey

Head of Network Expansion, Pagero

Phil heeft meer dan tien jaar ervaring met het adviseren van brancheverenigingen en multinationale organisaties om samenwerking en de acceptatie van technologiestandaarden in wereldwijde toeleveringsketens te stimuleren. Hij is momenteel verantwoordelijk voor het vergroten van de wereldwijde aanwezigheid van Pagero door interoperabiliteitspartnerschappen met andere technologieplatforms aan te gaan en mogelijk te maken. Het promoten van de waarde en acceptatie van open, schaalbare connectiviteit. Pagero is een krachtig, open business netwerk. Het stelt bedrijven in staat om via één enkele koppeling, verbinding te maken met hun wereldwijde handelsgemeenschappen - wat enorme voordelen oplevert voor kopers en leveranciers over de hele wereld op het gebied van automatisering van de toeleveringsketen, nauwkeurigheid van gegevens en naleving van de regelgeving. He is currently responsible for growing Pagero's global presence by sourcing and enabling interoperability partnerships with other technology platforms. Evangelizing the value and adoption of open, scalable connectivity. Pagero is a powerful, open business network. It enables companies to connect to their global trading communities, via a single connection – delivering huge benefits to buyers and suppliers around the world in terms of supply chain automation, data accuracy and regulatory compliance.

Pagero

KOPEN EN VERKOPEN MOET MAKKELIJK ZIJN
Pagero’s Smart Business Network biedt kopers en verkopers de mogelijkheid met elkaar te verbinden voor geautomatiseerde, compliant en veilige uitwisseling van orders, facturen, betalingsinstructies en andere zakelijke documenten.

Duizenden bedrijven maken wereldwijd gebruik van ons netwerk, en profiteren daardoor van onze state of the art innovatie en uitmuntende service. De tijd en kosten die dit u bespaart, kunt u volledig richten op het groeien van uw bedrijf. Dit alles is te danken aan ons voortdurend groeiende netwerk van toegewijde medewerkers, klanten en partners die het ons mogelijk maken om de beste bedrijfsoplossingen te bieden.

Met een open netwerk en een breed scala aan apps helpt Pagero bedrijven hun order-to-cash en purchase-to-pay processen te stroomlijnen. Tegelijkertijd biedt Pagero u ook de unieke kans om zo accuraat en betrouwbaar mogelijke bedrijfsgegevens te ontsluiten, ongeacht locatie, branche, grootte of systemen. Ga voor meer informatie naar www.pagero.com.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!