Executive Tables

NIEUW: Executive tables

Bent u geïnteresseerd in een specifieke doelgroep waar u als kennispartner mee in gesprek kan? Heliview Conferences & Training organiseert naast de vertrouwde grotere congressen ook Executive Tables tussen peers in kleinere gezelschappen. De Executive Tables bestaan uit 8 tot 10 eindgebruikers met een significante rol in de DMU. Tijdens deze sessies van 150 minuten is er veel ruimte voor interactie.

Wat is het?

We staan voortdurend in contact met eindgebruikers, waarbij we spreken over hun kennis- en informatiebehoeften. Hierbij hebben wij gesignaleerd dat er onder IT professionals veelvuldig behoefte is aan verdieping op specifieke sub onderwerpen, waar er veel ruimte is voor interactie en toepasbare handvatten. Door profielvragen, evaluaties en telefonische gesprekken te analyseren weet Heliview als geen ander wat er speelt in de markt. Welke onderwerpen zijn hot? Waar lopen organisaties tegenaan? Wie is op zoek naar de aanschaf van diensten en producten? Wat staat er hoog op de agenda? Daarom introduceren wij de ‘Executive Tables’. Tijdens deze kleinschalige sessies brengen wij de doelgroep bij elkaar om samen met peers in gesprek te gaan op basis van soortgelijke vraagstukken. U kunt als exclusieve kennispartner bij deze Executive Table aansluiten. Tijdens dit gesprek, onder leiding van een professionele moderator, kunt u door deel te nemen aan de discussie en mee te denken in de oplossingen uw organisatie profileren onder potentiële klanten.

Hoe het werkt

 • 150 minuten
 • 8 tot 10 eindgebruikers
 • Op basis van invite only
 • Vooraf gedefinieerde doelgroep
 • Op onze locatie (of locatie naar keuze in overleg)
 • Onder leiding van een onafhankelijk professionele moderator
 • 90 minuten dialoog op basis van een vooraf bepaald onderwerp
 • 60 minuten aansluitend exclusieve lunch

Ook geschikt als nurture tool

Maak gebruik van een Executive Table in uw salestraject om na afloop van een congres extra in gesprek te komen met de deelnemers die u tijdens het congres niet heeft kunnen spreken. Of creëer een extra contactmoment met deelnemers waar u graag business mee zou willen doen. Een Executive Table is de perfecte manier om u op de gemiste opportunities te richten of de slagingskans van een opportunity te maximaliseren.

Informatie en prijzen ontvangen

Vul het onderstaand formulier in en ontvang alle info

  Maak een keuze uit


  Maak een keuze uit deze congressen:

  * Verplicht veld

  Ik wil meer informatie over de leadgeneratiemogelijkheden ontvangen

  Ontvang informatie