Jos Hollestelle

Cluster Manager bij Syndesmo

Jos adviseert ruim 10 jaar bedrijven op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit. Dit doet hij in verschillende rollen als: programmamanger, implementatiespecialist en projectleider. Hij houdt zich bezig met parkeervraagstukken, duurzaam leasebeleid, opstellen van integraal mobiliteitsbeleid en de succesvolle implementatie hierbij. Zo stond hij aan de lat voor een nieuw parkeerbeleid voor Shell, werkt als programmamanager aan een duurzaam lease/mobiliteitsbeleid van Enexis, werkt voor KWF Kankerbestrijding aan een passend mobiliteitsbeleid. Hij wordt gedreven door duurzaamheid en volgt de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden op de voet.

Syndesmo

We brengen bedrijven in beweging op het gebied van mobiliteitsbeleid, wagenpark, parkeerbeleid en reiskostenregelingen. Dit doen we, omdat mobiliteit grote impact heeft op de werknemers, de werkgever en op onze omgeving.

Door anders naar mobiliteit te kijken willen we reisgedrag veranderen en winst  behalen. Winst voor bedrijven doordat het beleid bijdraagt aan de ambities en de efficiëntie vergroot. Winst in tijd voor werknemers door minder reistijd, meer beweging en minder stress. En winst voor de omgeving door een lagere milieu-impact. Dit vereist een samenhangende set aan maatregelen op gebied van regelingen, voorzieningen en gedrag.

Dit doen we door een bewezen en betrouwbaar proces dat daadwerkelijk leidt tot ander reisgedrag. Samen met jou geven we met ons mobiliteitsadvies vorm aan mobiliteit binnen jouw organisatie, van het eerste idee tot aan de implementatie/evaluatie. Met een team van experts op het gebied van mobiliteit en gedrag.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!