Partner worden

Waarom u onze events niet mag missen

 • Leadgeneratie onder een gekwalificeerde doelgroep
 • Gegarandeerd interactie met potentiële klanten
 • Waardevolle matchmaking tijdens de 1-op-1 gesprekken op basis van de voorkeuren van u en de deelnemers
 • En nog  veel meer!
Lotte
Lotte Baauw | Senior Sales Executive

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Informatie en prijzen aanvragen

  Hoe ziet een Heliview event eruit?

  Grabowsky heeft dit jaar aan een online event deelgenomen. De voorbereidingen om content te maken voor de eventportal verliepen plezierig en professioneel en we waren zeer tevreden met het resultaat. Mede daardoor hebben we in één op één sessies met veel bezoekers interessante gesprekken gevoerd over hun uitdagingen met toegangsbeheer. Alle sessies waren prima georganiseerd en technisch werkte het perfect. Tenslotte was het een goede keuze van de organisatie het event tot eind januari te verlengen. Ondanks alle beperkingen die COVID-19 ons heeft opgelegd, kijken we terug op een geslaagd evenement.

  Qualified leads voor uw business

  Sharing Knowledge & Connecting People. Dat is waar Heliview Conferences & Training voor staat. Door ons strikte toegangsbeleid brengen we u  tijdens het event op verschillende manieren in contact met Heliview- en Marketing Qualified Leads.

  Een Marketing Qualified Lead (MQL) is een gekwalificeerde eindgebruiker met een rol in de Decision Making Unit (DMU) binnen een eindgebruikersorganisatie met minimaal 20 FTE, die buiten interesse in het eventonderwerp ook specifiek interesse heeft in 1-op-1 gesprekken met uw organisatie en/of geïnteresseerd is in uw inhoudelijke bijdrage aan het event.

  1-op-1 gesprekken

  Het leggen van persoonlijke en zakelijke contacten is de basis van onze events. Tijdens de netwerk- en expertgesprekken matchen we partners en deelnemers op basis van de gebieden waarin u actief bent en de interessegebieden van de deelnemer.

  • U nodigt interessante deelnemers uit op basis van functie, organisatie, branche en nog veel meer
  • Wij plannen de gesprekken voor u in op basis van uw beschikbaarheid en die van de deelnemers
  • Deelnemers kunnen u ook uitnodigen voor een gesprek
  • De gesprekken worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5

  Thought leadership

  Tijdens het event bieden wij u de mogelijkheid om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het programma. Of u nu een keynote wilt verzorgen tijdens de congresdag of een live roundtable organiseert tijdens het online event, door het ruime aanbod kunt u kiezen wat het beste aansluit op uw organisatiedoelstellingen. Hiermee stellen wij u in staat om uw organisatie te profileren als dé thought leader, uw kennis over te dragen en in contact te komen met een gekwalificeerde doelgroep.

  Ook gekwalificeerde leads ontvangen?

   Blijf op de hoogte!

   Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!