De toekomstgerichte overheid

Fysiek congres: 26 september 2023

ADO Den Haag

Online congres: vanaf 27 september 2023

Dienstverlening, informatiehuishouding en bedrijfsvoering als drijvende krachten in de overheid van morgen

Netwerken | ervaringen | kennis | contact

Bent u als overheidsorganisatie helemaal klaar voor morgen? De wereld om ons heen verandert constant en van onze overheidsorganisaties wordt verwacht dat zij net zo flexibel zijn en mee kunnen bewegen. De realiteit is dat overheidsorganisaties hier volop mee bezig zijn, maar nog niet klaar zijn voor morgen. Kom daarom naar De toekomstgerichte overheid, om ervoor te zorgen dat u zich verder klaar kunt maken voor morgen, verdere stappen kan nemen en kan zorgen voor een toekomstbestendige overheid die gedreven wordt door uitmuntende dienstverlening, een geavanceerde informatiehuishouding en efficiënte bedrijfsvoering.

Bij het congres De toekomstgerichte overheid ontmoeten professionals elkaar. Wordt u op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen, wordt u geïnspireerd door vakgenoten, kunt u deelnemen aan interactieve sessies en komt u in contact met partners die een toekomstvisie hebben op het gebied van dienstverlening, informatiehuishouding en bedrijfsvoering en daarbij ook oplossingen voor u bieden!

Zaakgericht werken voor de overheid

De eerste sprekers zijn bekend!

Otto Thors

Otto Thors

Dagvoorzitter de toekomstgerichte overheid

Jaap van Vliet

Jaap van Vliet

Regisseur Gemeentelijke Samenwerking bij Dimpact

Sven Blom

Sven Blom

Senior adviseur en eigenaar KBenP Digitale Overheid

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwe congresnaam: De toekomstgerichte overheid
8 juni 2023

Nieuwe congresnaam: De toekomstgerichte overheid

Op dinsdag 26 september 2023 in het stadion van ADO Den Haag vindt De toekomstgerichte overheid plaatst. Voorheen heette dit congres Zaakgericht Werken voor de Overheid. Na de editie van afgelopen jaar waar de transitie van zaakgericht werken centraal stond, zal het congres vanaf dit jaar verder gaan onder de naam: De toekomstgerichte overheid. Waarbij [...]
Continue reading
Terugblik Zaakgericht werken voor de Overheid 2022
27 september 2022

Terugblik Zaakgericht werken voor de Overheid 2022

Afgelopen dinsdag 13 september is Zaakgericht werken voor de Overheid van start gegaan. Dit jaar was het de 10e editie en stond het thema ‘Zaakgericht werken in transitie’ centraal. Samen met 100 deelnemers, 7 partners, drie kennispartners en één mediapartner hebben we een mooie editie neergezet. Dagvoorzitter Otto Thors zorgde ervoor dat de dag in [...]
Continue reading
Gemeente Barneveld, Xxllnc en MY-LEX starten uniek project
6 september 2022

Gemeente Barneveld, Xxllnc en MY-LEX starten uniek project

Gemeente Barneveld, Xxllnc en MY-LEX zijn een uniek project gestart waarmee de werelden van zaaksystemen, -datamigraties en enterprise search bij elkaar worden gebracht. Hiermee wordt een echte win-win situatie gecreëerd. De gemeente zal een oud systeem uitfaseren met behulp van MY-LEX software.

Continue reading

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!