De toekomstgerichte overheid

Fysiek congres: 2 oktober 2024

KAS Woerden

Voor uw dienstverlening, informatiehuishouding en bedrijfsvoering

Netwerken | ervaringen | kennis | contact

Thema: Toekomstbestendige bouwstenen: het fundament voor een wendbare overheid

Zorg ervoor dat u als overheidsorganisatie helemaal klaar bent voor morgen! De wereld om ons heen verandert constant en van onze overheidsorganisaties wordt verwacht dat zij net zo flexibel zijn en mee kunnen bewegen. Kom daarom naar De toekomstgerichte overheid, om ervoor te zorgen dat u zich verder klaar kunt maken voor morgen, verdere stappen kan nemen en kan zorgen voor een toekomstbestendige overheid die gedreven wordt door uitmuntende dienstverlening, een geavanceerde informatiehuishouding en efficiënte bedrijfsvoering.

Bij het congres De toekomstgerichte overheid ontmoeten professionals elkaar. Wordt u op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen, wordt u geïnspireerd door vakgenoten, kunt u deelnemen aan interactieve sessies en komt u in contact met partners die een toekomstvisie hebben op het gebied van dienstverlening, informatiehuishouding en bedrijfsvoering en daarbij ook oplossingen voor u bieden!

Zaakgericht werken voor de overheid

Een greep uit de sprekers

Ed van Doorn

Ed van Doorn

DAGVOORZITTER DE TOEKOMSTGERICHTE OVERHEID

Jeroen van Luijk

Jeroen van Luijk

Projectleider Realisatie Werkomgeving van de Toekomst

Annika van der Zon

Annika van der Zon

Business-informatieanalist bij Gemeente Amsterdam

Albert Bouma

Albert Bouma

Projectleider IV bij Gemeente Amsterdam

Ontmoet de partners van de toekomstgerichte overheid:

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Persbericht: Heliview kondigt overname van Madison Event aan
30 mei 2024

Persbericht: Heliview kondigt overname van Madison Event aan

Heliview Conferences & Training, een vooraanstaand bedrijf in de evenementenindustrie, heeft vandaag met trots aangekondigd dat het Madison Events, een toonaangevend evenementenbedrijf in de Nordics, heeft overgenomen. Deze strategische stap markeert een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van Heliview's activiteiten in de Nordics en versterkt haar positie als een dominante speler in de sector. Wie [...]
Lees verder
Waarom je een zaaksysteem agile wilt implementeren
20 september 2023

Waarom je een zaaksysteem agile wilt implementeren

Agile. Scrum. Sprints. Het lijkt alsof iedereen daar de mond vol van heeft. Bij sommigen vraag je je af of ze het doen om hip en flitsend over te komen. Wat hip en flitsend is, laten we graag aan anderen. Maar agile werken heeft grote voordelen.

Lees verder
Common Ground: alle voordelen binnen een moderne SaaS oplossing
13 september 2023

Common Ground: alle voordelen binnen een moderne SaaS oplossing

Common Ground vraagt lef van overheden en leveranciers. Om afscheid te nemen van verouderde technologie en fors te investeren in de nieuwe wereld. Visma Roxit heeft deze handschoen opgepakt en omarmt de principes van Common Ground volledig.

Lees verder