Danny Lievens

Programma Manager van Agentschap Binnenlands Bestuur

Gestart bij IBM, werkte als partner bij Quint Wellington Redwood en BDO, was oprichter van Kite Consultants en Centrate.org. Jarenlange ervaring in de dienstensector bij de overheid. Bij alle projecten was digitalisering prominent aanwezig. Managers helpen om burgerwaarde te creëren is een passie. Door de status-quo in vraag te stellen en op zoek te gaan naar nieuwe inzichten en gedrag wordt de basis gelegd voor duurzame verandering. Ik werkte o.a. voor ING, KBC, Engie, Qwest, Unisys, Agfa-Healthcare en in de publieke sector voor De Nationale Bank van België, Het MDK, Astrid, De Vlaamse Waterweg, NMBS, B-post, VVSG en het Agentschap Binnenlands Bestuur. Ik studeerde Informatica (KUL), HRM (Vlerick) en bens Internationaal Executive MBA (TIAS). Hij was ook gast-docent aan de Hogeschool in Mechelen. Hij werkte mee aan publicaties zoals het ABC tot IPW®, Agile Program Management: Centrate® en Onweerstaanbaar by Design.

Agentschap Binnenlands Bestuur

ABB bouwt mee aan duurzaam en democratisch samenleven in diversiteit door burgers en bestuur te verbinden en te versterken.
ABB is een wendbare organisatie die het beleid inspireert en antwoorden aanreikt voor de bestuurlijke en maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen.
Door het uitbouwen en aanwenden van onze kennis, onze expertise en ons netwerk willen we de referentie zijn voor burgers en bestuur.
Wij verbinden en versterken door:

  • het bevorderen van gelijke kansen en het samenleven van burgers in diversiteit.
  • een beleidskader en instrumenten aan te reiken die de relatie tussen burgers en bestuur bevorderen.
  • in te zetten op de versterking van de bestuurskracht van lokale besturen

Social Share