Tom Molkens

Tom Molkens

Explosion Safety Consultant bij ISMA

Tom startte zijn loopbaan in 2008 als procesingenieur bij Total in de haven van Antwerpen. Het takenpakket omvatte voornamelijk de dagelijkse opvolging van de installaties en het verhogen van de betrouwbaarheid en de veiligheid. In 2013 maakte hij de overstap naar ISMA, als consultant explosieveiligheid. Enkele taken binnen deze functie zijn het uitvoeren van risicoanalyses van uiteenlopende processen, het evalueren van de explosieveiligheid van apparatuur en het onderzoeken van (explosie-)incidenten. Tom is tevens lid van de normcommissie die de normen omtrent explosiebeveiligingssystemen opstelt en reviseert.

ISMA

ISMA is an independent partner specialised in consulting and scientific research in the areas of dust and gas explosion prevention and protection.

We offer a unique combination of thorough scientific expertise and wide-ranging practical experience in all types of processes and constructions.  Hence, we succeed in delivering advice with realistic and pragmatic solutions for safeguarding your process installation. Over the years we have built a rock solid reputation with studies all over the world.

partner ATEX & Process Safety

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!