Data & AI in de overheid 2024

Voor een informatiegestuurde overheid

N.T.B

Fysiek congres: 9 april 2025

Verantwoord en in de praktijk aan de slag met data & AI

Op naar de 10e editie

In de afgelopen jaren zijn er volop ontwikkelingen in data, kunstmatige intelligentie en informatiegestuurd werken binnen de overheid. Data heeft zich ontpopt tot een waardevolle grondstof, waarmee we de efficiëntie van overheidsdiensten kunnen verbeteren en weloverwogen beslissingen kunnen nemen. AI heeft het potentieel om processen te automatiseren, inzichten te genereren en nieuwe kansen te creëren.

Met het congres Data & AI in de overheid en de ondertitel ‘Voor een informatiegestuurde overheid’, wordt het gebruik van data en AI als katalysatoren voor een meer responsieve, effectieve en efficiënte overheid benadrukt. Het wordt georganiseerd voor dataprofessionals die werkzaam zijn in de (semi-)overheid. U wordt op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen, kunt deelnemen aan interactieve sessies en komt in contact met partners die oplossingen voor uw organisatie bieden.

een greep uit de sprekers van afgelopen editie

Frans Feldberg

Frans Feldberg

Hoogleraar Data-Driven Business Innovation, Vrije Universiteit Amsterdam

Linda de Looper

Linda de Looper

Chief Digital Transformation van Koninklijke Luchtmacht

Menno Weij

Menno Weij

Legal Council van BDO

Robert Jansen

Robert Jansen

Teamleider Datadiensten bij Gemeente Rotterdam

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Persbericht: Heliview kondigt overname van Madison Event aan
30 mei 2024

Persbericht: Heliview kondigt overname van Madison Event aan

Heliview Conferences & Training, een vooraanstaand bedrijf in de evenementenindustrie, heeft vandaag met trots aangekondigd dat het Madison Events, een toonaangevend evenementenbedrijf in de Nordics, heeft overgenomen. Deze strategische stap markeert een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van Heliview's activiteiten in de Nordics en versterkt haar positie als een dominante speler in de sector. Wie [...]
Lees verder
Terugblik Data & AI in de overheid 2024
6 mei 2024

Terugblik Data & AI in de overheid 2024

Dompel jezelf onder in de wereld van data en kunstmatige intelligentie binnen de overheid! Het recente congres “Data & AI in de Overheid”, gehouden op 24 april 2024 in Hotel van der Valk Nootdorp, was een ware ontdekkingsreis door de vele facetten van deze boeiende sector.

Lees verder
Transform your data into decisions!
22 april 2024

Transform your data into decisions!

Artificial Intelligence can boost your growth through automated data validation, understanding patterns through statistics, predictive modeling to detect potential problems, prescription, turning insights into decisions, and operations enablement to turn decisions into actions.

Lees verder