We blikken terug op een geslaagde editie van het Factuurcongres

Op 21 april ging het online Factuurcongres van start. Samen met bijna 200 deelnemers, 9 business partners, 1 kennispartner en 1 mediapartner kijken we terug op een geslaagd event.

Het 30-daagse online event zat vol met waardevolle inhoudelijke content en nieuwe contacten. Met maar liefst 13 verschillende inhoudelijke sessies, waarvan 3 interactieve live sessies over e-facturatie, uitdagingen bij het onboarden van leveranciers, het gebruik van PEPPOL in de praktijk, het stroomlijnen en integreren van processen, de rol van de overheid, nieuwe technologie├źn en nog veel meer!

Daarnaast hebben er meer dan 100 persoonlijke 1-op-1 gesprekken plaatsgevonden, hiermee zijn nieuwe contacten gelegd en heeft de deelnemer een kans gehad om zijn vraag te stellen aan een expert.

Veel dank aan de finance experts van onder meer de Nederlandse Peppolautoriteit, Het Rijk, KPN, Gemeente Amsterdam, Atradius, eVerbinding, Quadient en TIE Kinetix voor het delen van hun kennis en ervaringen. Volgend jaar zal het Factuurcongres binnen het nieuwe multichannel concept plaatsvinden met een fysieke congresdag en wederom een 30-daags online event.

Meer informatie over multichannel?

Uitstekend evenement waar alle items over facturen in de breedste zin van het woord aandacht krijgen.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!