Een masker en een veiligheidsbril…kan dat goed samen?

Sinds de pandemie kennen veel mensen dit probleem; beslagen brillenglazen door het dragen van een masker. Op internet zijn allerhande oplossingen te vinden, door mensen zelf bedacht en gedeeld. Op werkgebied is het lastig en onveilig wanneer je slecht zicht hebt doordat je brillenglazen zijn beslagen. Of het masker of de bril weglaten is geen optie, want beide zijn nodig om veilig je werkzaamheden te kunnen doen.

Moldex heeft hier sinds september 2022 een oplossing voor die écht werkt, zonder dat daarbij concessies gedaan worden aan de veiligheid: de Adapt. Een veiligheidsbril met een flexibele afdichtstrip aan de onderkant van de glazen. Hierdoor kun je de bril perfect combineren met een masker zonder dat daarbij de glazen beslaan. Bovendien sluit de bril heel goed af, waardoor je ogen goed beschermd zijn tegen rondvliegende deeltjes.  Probeer het zelf en vraag een sample aan, het werkt echt!

Moldex is een Europese fabrikant van adem-, gehoor- en oogbescherming, gevestigd in de buurt van Stuttgart. Het is een PVC-vrij bedrijf, wat betekent dat er géén PVC in hun producten of verpakkingen zit. Dat is beter voor de gezondheid en vriendelijker voor het milieu! Klik op het logo voor meer info.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!