Hoe maak je jouw risico’s begrijpelijk?

Elke organisatie die om procesveiligheid geeft, wordt door de huidige complexe wereld gedwongen om de manier waarop risico’s worden beheerd te (her)overwegen. Meer inzicht, overzicht en innovatieve middelen zijn nodig om de constante verandering bij te benen. Hoe weet je of je jouw bedrijf kritische processen onder controle hebt? Hoe neem je slimme beslissingen op basis van de juiste risico-informatie? En hoe zorg je in de praktijk voor een veilige werkomgeving en betrouwbare werking voor alle betrokkenen?

Het begint allemaal met deze drie fundamentele vragen:

  1. Begrijp je wat er mis kan gaan?
  2. Weet je welke systemen er zijn om dit te voorkomen?
  3. Beschikt je over informatie om er zeker van te zijn dat ze effectief werken?

Bij Wolters Kluwer Enablon helpen we jou deze vragen aan te pakken en bieden barrier-based risicomanagement software aan van wereldklasse waarmee u operationele, tactische en strategische risico’s kunt identificeren en beheren – van de werkvloer tot op bedrijfsniveau en in de hele onderneming.

Wil je er zeker van zijn dat technologie je ondersteunt bij het behalen van jouw veiligheidsdoelen? Enablon Bowtie Suite helpt je om jouw veiligheidsstrategie naar een hoger niveau te tillen, vandaag en morgen!

Deze Bowtie Suite-oplossingen zijn allemaal gebaseerd op gerenommeerde methoden voor risicobeheer en incidentanalyse die al vele jaren bestaan ​​en door verschillende industrieën zijn toegepast. De visuele en kwalitatieve risicobeoordelingsmethodologie ‘The Bowtie Methodology’ vormt de kern van ons aanbod. De basis van deze breed toepasbare methode is in kaart brengen welke barrières belangrijk zijn om te managen, om te sturen op wat je als organisatie doet. Of dit nu gaat om olieboringen, het vervoeren van mensen of het verlenen van financiële diensten. Onze oplossingen ondersteunen jouw organisatie tijdens elke stap van uw veiligheidstraject om veilige en efficiënte operaties mogelijk te maken.

Wil je meer weten over de bowtie methodology? Ontdek de knowlegde base.

Interesse in een van onze producten, dan kan je het beste hier zijn.

Je kunt ons ook altijd benaderen tijdens het Jaarcongres Industriele Veiligheid bij stand nummer 28. We hopen jou daar te zien, mocht dat niet lukken kan je ons altijd contacteren via onze website.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!