Harry Borsje

Senior adviseur Industriële Veiligheid, TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Harry heeft een lange staat van dienst op het gebied van machineveiligheid, functionele veiligheid, risicobeoordelingen en CE-markering onder diverse Europese productrichtlijnen. Met een op wetenschappelijke grondslag gebaseerde diepgang, grondigheid en communicatieve eenduidigheid, maar ook zijn bij talloze grote en kleine bedrijven opgedane praktische kennis en ervaring, voorziet hij internationale opdrachtgevers uit industrie en infrastructuur van effectieve, werkbare oplossingen voor hun veiligheidsvraagstukken. Samen met een team van collega-specialisten, adviseert hij vanuit diverse rollen bedrijven betrokken bij zowel ontwerp-, fabricage- en inbedrijfstellingsprocessen als instandhoudingsprocessen in de gebruiksfase van machines, productielijnen en beweegbare infrastructurele kunstwerken.

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 kantoren in Nederland. Wij helpen onze opdrachtgevers met complete en integrale oplossingen voor hun industriële omgeving. We maken industriële bedrijven beter door strategisch meedenken te koppelen aan een slimme en praktische aanpak. Onze combinatie van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement is daarbij de sleutel.

Veiligheid staat voorop, maar we zijn vaak gebonden aan wet – en regelgeving. Met onze ruime kennis en expertise van de veiligheid wet- en regelgeving helpen wij graag. De TCPM adviseurs beschikken over praktische expertise en hebben een pragmatische insteek. Samen met onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar praktische oplossingen. Of de vraag nu ligt op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, HSE management of het implementeren van een veilige cultuur in de organisatie.

TCPM

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!