Koos Leeuwenstein

Managing Director bij INBISCO Management Systems

Koos is al meer dan 20 jaar bedrijfsadviseur, gespecialiseerd in verandermanagement en procesmanagement. Als organisatieadviseur merkte hij dat het implementeren van verbeteringen/veranderingen niet eenvoudig was. De succesfactor was het betrekken van medewerkers bij het vaststellen van de gewenste werkwijze. In die tijd werd alles, van gegevens tot hele projecten, nog bijgehouden in Excel. “Dat kan beter!” dacht Koos. In 2008 begon hij met een vriend zelf software te ontwikkelen voor procesmanagement en in 2011 was de eerste klant een feit. De software werd steeds uitgebreider en completer en het bedrijf groeide mee. Sinds 3 jaar focust Koos op QHSE, information security en risk management, met veiligheid en kwaliteit als belangrijke speerpunten.

INBISCO Management Systems

Wij zijn INBISCO en we zijn geen doorsnee softwarebedrijf. INBISCO staat voor jarenlange ervaring binnen de proces- en kwaliteitsindustrie, voor de hoogste kwaliteit, de beste service, partnership, innovatie en samenwerking. We zijn specialist op het gebied van QHSE, bedrijfsprocessen, risicomanagement en information security. Ons ervaren development team ontwikkelt de software ‘in house’ en finetunet deze constant, mede dankzij een goede samenwerking met onze gebruikers.

Wij bieden QHSE Managementsystemen voor kwaliteits-, proces- en risicomanagement waarmee je al jouw bedrijfs(deel)processen helder en transparant kunt structureren en bewaken, analyseren en verbeteren. Zo bespaar je kosten en tijd door echt te focussen op het continu verbeteren van al jouw bedrijfsprocessen. Bovendien creëer je een prettige en vooral veilige werkplek voor alle werknemers. Met INBISCO bereik je 100% efficiëntie, transparantie en optimalisatie van de gehele bedrijfsvoering.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!