Raymond Keijzer

Business Unit Manager bij Eurosafe Solutions

Raymond Keijzer is sinds bijna 10 jaar in dienst bij Eurosafe Solutions en in zijn huidige rol van Business Unit Manager eindverantwoordelijk voor de afdeling PBM. Sinds de overname van R3B Safety & Rescue inmiddels 2,5 jaar geleden heeft Raymond zich verder gespecialiseerd als trainer op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimte. Deze combinatie maakt dat hij de ideale gesprekspartner is voor theorie, praktijk en daarnaast advies over welke middelen toereikend zijn voor de gevraagde toepassing.

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Samen met R3B Safety & Rescue en DeBrandwacht.nl zijn wij onderdeel van de Eurosafe Group.

Vanuit vier verschillende vestigingen in Nederland bieden wij diensten en leveren wij betrouwbare oplossingen op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Van het installeren van ankerpunten op daken tot het inzetten van rescueteams en mangatwachten. Van het geven van trainingen veilig werken tot het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!