Raymond Keijzer

Business Unit Manager, Eurosafe Solutions

Raymond Keijzer is sinds bijna 10 jaar in dienst bij Eurosafe Solutions en in zijn huidige rol van Business Unit Manager eindverantwoordelijk voor de afdeling PBM. Sinds de overname van R3B Safety & Rescue inmiddels 2,5 jaar geleden heeft Raymond zich verder gespecialiseerd als trainer op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimte. Deze combinatie maakt dat hij de ideale gesprekspartner is voor theorie, praktijk en daarnaast advies over welke middelen toereikend zijn voor de gevraagde toepassing.

Eurosafe Solutions

Veiligheid is een basisbehoefte. Voor iedereen. Dat feit is de basis van ons denken en doen. Veilig zijn en veilig voelen, het drijft ons iedere dag. Het zit in ons dna. En dat maakt ons Eurosafe. Specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten.

Veiligheid vraagt om alertheid. En om anders kijken. Daarom bekijken wij veiligheid vanuit een ander perspectief. Als specialist zien we wat elke situatie nodig heeft en weten we wat jij nodig hebt. Zo komen we tot oplossingen waarop je kunt vertrouwen.

Vraag en behoefte zien, risico’s en situaties overzien. Het zit verankerd in onze werkwijze en in ons eigen veiligheidsconcept. Van RI&E’s, procedures en producten tot rescue teams, trainingen en inspecties. Eurosafe verzekert veiligheid en verankert vertrouwen.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!