Roman Latsuzbaia

Technical Leader Hydrogen, Bureau Veritas Riskcontrol

Roman Latsuzbaia is een waterstof-expert die in 2015 zijn doctoraat (PhD) in Chemical Engineering behaalde aan de TU Delft. Specialisme: waterstof brandstofcellen en electrolyse. Vanaf 2015 was Roman werkzaam bij TNO als onderzoekswetenschapper en legde zich toe op de opschaling en ontwikkeling van duurzame chemische productietechnologieën, waaronder de productie van waterstof. Bij Bureau Veritas richt hij zich sinds november 2022 op veiligheidsaspecten in relatie tot waterstof en de productie van groene waterstof via electrolyse.

Bureau Veritas Riskcontrol

Als toonaangevende en wereldwijde aanbieder van TIC services: testen, inspecteren en certificeren is Bureau Veritas een veelzijdige business partner op het gebied van zakelijke dienstverlening.
Thema’s als kwaliteit, risicomanagement, gezondheid & veiligheid, milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen en energietransitie (hernieuwbare energie, waterstof en CO2 reductie) spelen hierin de hoofdrol.

Onze dienstverlening is gericht op het helpen verbeteren van de bedrijfsprestaties van onze opdrachtgevers. Wij toetsen de conformiteit van bedrijfsmiddelen, producten en processen aan de hand van specificaties en eisen van opdrachtgevers, (inter)nationale normen en (inter)nationale wetgeving. Daarnaast beoordelen wij onafhankelijk bedrijfsrisico’s, inventariseren en beoordelen wij of een opdrachtgever voldoet aan wet- en regelgeving (compliance) en zijn wij beschikbaar voor metingen, inpsecties, certificeringen en training.

Energietransitie – dienstverlening waterstof

Bureau Veritas is internationaal actief op het gebied van waterstof. We zijn uw partner op het gebied van productie, opslag, transport, distributie en verbruik. Veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke toepassing van waterstof: Bureau Veritas beschikt over een breed scala van services. Denk aan, onder andere: risico-inventarisatie- en beoordeling (via gevarenstudies) naast compliance assessment tegen (inter)nationale wetgeving en voorschriften (zoals ATEX en PED). Ook de beoordeling van leveranciers (via supplier audits) is hierin opgenomen, evenals de uitvoering van performance assessments gericht op verbetering van prestaties en efficiency van productiefaciliteiten- en installaties.

Over Bureau Veritas

Bureau Veritas werd opgericht in 1828 in Antwerpen en is met ruim 78.000 medewerkers wereldwijd actief in meer dan 140 landen via een uitgebreid netwerk van 1.600 kantoren en laboratoria.
In Nederland en België opereren we vanuit vestigingen in o.a. Rotterdam en de Botlek, Amersfoort en Antwerpen. Kijk voor meer informatie op www.benelux.bureauveritas.com.

Social Share