Stijn Dely

Business Unit / Supply Chain Manager, CGK Group

Stijn Dely is een ervaren veiligheidsexpert met knowhow en kennis van wetgeving en reglementering zoals PGS, Vlarem of KIWA. Stijn werkt reeds sedert 2011 bij CGK Group en startte toen als project en sales engineer. Intussen is hij al 5 jaar Business Unit Manager voor de afdeling Chemical Process Solutions. Deze afdeling helpt bedrijven in het veilig opslaan van en werken met gevaarlijke stoffen, zoals de opslag van gevaarlijke (vloei)stoffen, de opvang van verontreinigd bluswater en het mobiel systeem voor het blussen van elektrische wagens met LiIon-batterij. De bescherming van mens, milieu en infrastructuur staan hierbij steeds centraal.

CGK Group

CGK Group biedt opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen o.a. brandveilige opslag van lithiumbatterijen, maar ook innovatieve mobiele systemen voor het blussen van elektrische wagens.

CGK Group is een betrouwbare partner die bedrijven ontzorgt van service tot onderhoud en processen vertaalt in kwaliteitsvolle en vindingrijke oplossingen conform de wetgeving en specifieke normen.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!