Online congres

Congres: 21 juni 2023

Stadion Feijenoord | Rotterdam

Online vanaf: 22 juni

Neem deel aan het online congres

Tijdens het online congres van Heliview staan kennisdelen en netwerken centraal. Bekijk waar en wanneer het u uitkomt inspirerende talkshows, interviews en presentaties.

Heeft u vragen naar aanleiding van een sessie? U plant eenvoudig zelf gesprekken met experts van onze partners. Dit kunnen korte kennismakingsgesprekken zijn, maar ook diepgaande expertgesprekken. Aan u de keuze!

Behoefte om in contact te komen met vakgenoten en met elkaar kennis en ervaring uit te wisselen? Meld u dan aan voor een van de interactieve live sessies. U krijgt voorafgaand aan het online event de mogelijkheid om uw persoonlijke online programma samen te stellen.

U vindt de exclusieve videocontent in ons platform Eventmanager. Wij wensen u alvast veel online kijk-, luister- en netwerkplezier!

Deelnemen is heel eenvoudig!

Heeft u zich aangemeld voor het online event? U krijgt voor de start van het online event de mogelijkheid om uw persoonlijk programma te plannen. Hier meld u zich aan voor de interactieve live sessies. Uiteraard krijgt u ook bericht zodra de on-demand videotalks beschikbaar zijn. Daarnaast ontvangt u zeer waarschijnlijk per e-mail uitnodigingen van onze partners om een 1-op-1 gesprek in te plannen. Zij kijken daarbij naar uw interesses. U bepaalt natuurlijk zelf of u de uitnodigingen accepteert.

Expert nodig?

U kunt als deelnemer ook eenvoudig zelf online gesprekken plannen. Heeft u een concrete hulpvraag en behoefte aan diepgaander advies? Nodig dan een partner uit voor een expertgesprek van circa 30 minuten.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!