Marc Wittenberg (EY) winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Breda, dinsdag 11 oktober 2022Marc Wittenberg (EY) is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2022. Marc Wittenberg won de finale van Mike van Gemund (Royal HaskoningDHV) en Jan Jaap Krijtenburg (ANWB). Hij neemt het stokje over van Arno Veenman (Volksbank) die de vorige editie van deze prijs won.

Dit jaar trof de vakjury drie vakbekwame finalisten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. Alle drie de kandidaten hebben mooie resultaten geboekt in soms moeilijke omstandigheden. De keuze voor de Mobiliteitsmanager van het jaar 2022 was dan ook geen makkelijke opgave.

Het juryrapport
De vakjury vertelt over hun keuze voor Marc Wittenberg: “Marc heeft een data gedreven aanpak en heeft oog voor duurzame, flexibele en efficiënte oplossingen. Hij bereikt met actieve communicatie veel commitment binnen de organisatie. En tenslotte introduceert hij op nationaal niveau een geïntegreerd mobiliteitsconcept.

De vakjury
De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Pim de Weerd (ASML), Arno Veenman (de Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Hans Verbeeten (Rabobank).

Over Mobiliteitsmanagement Event | MME ‘22
Het Mobiliteitsmanagement Event | MME ‘22 is hét netwerkevent over zakelijke mobiliteit. Het is hét event voor iedereen die betrokken is bij de mobiliteit van zijn of haar organisatie. Het thema dit jaar is een toekomstgericht mobiliteitsbeleid – welke weg kies jij? Het Mobiliteitsmanagement Event | MME ‘22 vond plaats op dinsdag 11 oktober in Hart van Holland in Nijkerk.

Nuttig? Deel dit bericht!