VWPFS Mobility: Vrijheid in mobiliteit voor uw medewerkers

De vrijheid om te kiezen welke vervoersmiddel u wanneer wilt gebruiken wordt steeds belangrijker. Niet alleen doordat we meer thuis gaan werken, maar ook omdat de auto niet altijd de beste manier is om van A naar B te reizen. Denk bijvoorbeeld aan de drukke binnensteden, die vaak eenvoudiger met het openbaar vervoer bereikbaar zijn voor die ene zakelijke afspraak.

Volkswagen Pon Financial Services heeft daarom VWPFS Mobility ontwikkeld. Hiermee wordt het voor werknemers heel gemakkelijk om alle vormen van vervoer te kiezen, wanneer ze maar willen. Bovendien wordt de werkgever volledig ontzorgd bij het leveren van dit uitgebreide aanbod aan medewerkers. Ofwel, meer mogelijkheden, minder werk.

Voordeel voor uw medewerkers

Met één kaart biedt u uw medewerkers volledige vrijheid in de keuze voor mobiliteit. Denk bijvoorbeeld aan alle vormen van openbaar vervoer, betaald parkeren langs de straat, mogelijkheid om te laden en tanken voor de leaseauto, deelauto en – scooter, OV-fiets en nog veel meer. Alles te gebruiken zonder ook maar een cent voor te hoeven schieten en dus achteraf ook géén declaraties!

Voordeel voor u

Uiteraard denken wij ook aan u als werkgever. U zit niet te wachten op meer administratieve rompslomp als gevolg van het aanbieden van al deze mogelijkheden. Wij hebben alle processen daarom zodanig ontwikkeld dat u zo min mogelijk hoeft te doen om dit alles voor uw medewerkers mogelijk te maken. Declaraties op het gebied van mobiliteit behoren tot het verleden, maar ook het administreren van reiskosten- of thuiswerkvergoedingen kunnen wij volledig van u overnemen. Ook bieden wij uitgebreide rapportages om gebruik te monitoren. Bovendien bieden wij u direct een solide basis voor uw huidige, maar óók uw toekomstige mobiliteitsbeleid.

Interessant voor uw organisatie?

Neem direct contact met on op via ons online contactformulier. Bekijk ook de film waarin we VWPFS Mobility nogmaals kort uitleggen.

Nuttig? Deel dit bericht!