Finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar Award 2022 bekend!

Tijdens het Mobiliteitsmanagement Event | MME ‘22, dat plaatsvindt op dinsdag 11 oktober in Hart van Holland, Nijkerk wordt voor de 19e keer de ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ uitgereikt. De 3 finalisten die nog kans maken op de award zijn bekend.

De deskundige jury heeft alle inzendingen beoordeeld op de aspecten: kostenbeheersing, aantrekkelijk werkgeverschap, duurzaamheid, innovatie, impact van beleid, visie en persoonlijke inbreng & invloed. De jury heeft gekeken waar de inschrijvers zich onderscheiden op deze aspecten en de integraliteit daarvan. Op basis daarvan zijn zij tot 3 finalisten gekomen. De winnaar wordt traditiegetrouw bekend gemaakt tijdens het Mobiliteitsmanagement Event | MME 22. We stellen de finalisten graag aan u voor:

  • Mike van Gemund, Fleetmanager, Royal HaskoningDHV
  • Marc Wittenberg, Global Procurement Manager Automotive Mobility, EY
  • Jan Jaap Krijtenburg, Manager Compensation Benefits, ANWB

Over de Mobiliteitsmanager van het jaar award
De Mobiliteitsaward is in het leven geroepen om mobiliteitsmanagers te prijzen, die op creatieve en innovatieve wijzen met oplossingen komen op het gebied van mobiliteit voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden.

Arno Veenman, verantwoordelijk voor HR beleid bij de Volksbank is de laatst verkozen “Mobiliteitsmanager van het jaar”. Hiermee is hij terecht gekomen in een mooi lijstje namen met voormalige winnaars zoals: Miranda Koning (contractbeheer bij Ymere), Daan Bieleveld (Global Mobility Management, DSM), André de Boer (senior adviseur mobiliteit, Rijkswaterstaat), Patrick Langevoort (wagenparkbeheerder, Alliander), Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer, Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere, a Randstad company). Tijdens het Mobiliteitsmanagement Event | MME ’22 hoort u welke finalist we aan dit lijstje kunnen toevoegen.

Samenstelling jury
De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Pim de Weerd (ASML), Jos Hollestelle (Syndesmo), Arno Veenman (de Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Hans Verbeeten (Rabobank). Op 30 september vinden nog jurygesprekken plaats met de finalisten, waarna zij opnieuw de kandidaten beoordelen.

Publieksstem
Nieuw dit jaar is dat we een extra jurylid hebben, dat is de publieksstem. Deze stem krijgt hetzelfde gewicht als de andere juryleden. Leden van de netwerkclub Masters of Mobility’ die zich inschrijven voor het congres, krijgen allemaal de gelegenheid om één stem uit te brengen op één van de 3 genomineerden. Dit betekent dat de publieksstem de doorslag kan geven.

Over Mobiliteitsmanagement Event | MME ‘22
Het Mobiliteitsmanagement Event | MME ‘22 is hét netwerkevent over zakelijke mobiliteit. Het is hét event voor iedereen die betrokken is bij de mobiliteit van zijn of haar organisatie. Het thema dit jaar is een toekomstgericht mobiliteitsbeleid – welke weg kies jij? Het Mobiliteitsmanagement Event | MME ‘22 wordt gehouden op dinsdag 11 oktober in Hart van Holland in Nijkerk.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!