Online congres

Online congres: vanaf 27 september

Join the online event.

Tijdens het online congres van Zaakgericht Werken voor de Overheid staat kennisdelen en netwerken centraal. Bekijk waar en wanneer het u uitkomt inspirerende talkshows, interviews en presentaties.

Heeft u vragen naar aanleiding van een sessie? Plan eenvoudig zelf gesprekken met experts van onze partners. Dit kunnen korte kennismakingsgesprekken zijn, maar ook diepgaande expertgesprekken. Aan u de keuze!

Behoefte om in contact te komen met vakgenoten en met elkaar kennis en ervaring uit te wisselen? Meld u dan aan voor een van de interactieve live sessies en ga in gesprek aan de hand van een aantal stelling en/of onderwerpen.

Let op: u kunt het fysieke congres online niet terugkijken

DEELNEMEN IS HEEL EENVOUDIG!

Heeft u zich aangemeld voor het online event? U krijgt voor de start van het online event de mogelijkheid om uw persoonlijk programma te plannen. Hier meld u zich aan voor de interactieve live sessies. Uiteraard krijgt u ook bericht zodra de on-demand videotalks beschikbaar zijn. Daarnaast ontvangt u zeer waarschijnlijk per e-mail uitnodigingen van onze partners om een 1-op-1 gesprek in te plannen. Zij kijken daarbij naar uw interesses. U bepaalt natuurlijk zelf of u de uitnodigingen accepteert.

EXPERT NODIG?

U kunt als deelnemer ook eenvoudig zelf online gesprekken plannen. Heeft u een concrete hulpvraag en behoefte aan diepgaander advies? Nodig dan een partner uit voor een expertgesprek van circa 30 minuten.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!