Dé wereldwijde connectivity specialist

De Cable Connectivity Group (CCG) is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van kabels, aansluitklare kabelsystemen en kabel accessoires. CCG is actief in zowel productie, distributie als assemblage van speciaalkabels, kabelharnassen en accessoires. De organisatie is ontstaan uit de fusie van verschillende succesvolle bedrijven in de kabel- en connectiviteit industrie en is in een relatief korte periode uitgegroeid tot dé betrouwbare connectiviteitspartner voor de meest uiteenlopende projecten binnen vele industriële marktsegmenten.

CCG Distributie kantoor in Nederland

In Nederland zit het distributiekantoor van CCG gevestigd in Benthuizen. Jobarco en Pantaflex  zijn de specialistische bedrijven die hier nauw samenwerken om de klanten hoogwaardige connectiviteit oplossingen te bieden.  Samen met het portfolio van TKD, bieden zij een breed assortiment van A-kwaliteit kabelaccessoires zoals beschermslangen, wartels, connectoren en kabels. De producten zijn binnen 24 uur leverbaar binnen de Benelux en mede dankzij het gezamenlijk brede pakket en uitgebreide machine park wordt de klant volledig ontzorgt met speciale oplossingen in alle industriële segmenten.

Knippen en strippen

Dankzij een groot magazijn met zeer moderne assemblagemachines kunnen er snel een breed pakket aan kabels worden gesneden en gestript. Daardoor kan een grote groep klanten worden bediend.  Wegens de uitgebreide mogelijkheden van de machines kunnen de klanten ook worden voorzien van kleinere aantallen. Het gaat in totaal om zestien snijmachines en een assemblage afdeling met o.a. een geautomatiseerde snijlijn in het logistieke centrum in Benthuizen.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!