NT4008 Fully Managed, all Gigabit Profinet Switch

PROFINET Prestaties zonder compromissen!.

De nieuwe NT4008 serie van Red Lion omvat een viertal 8-poorts Gigabit managed industriële Ethernet-switches. Om naadloze integratie in PROFINET-netwerken te garanderen met behulp van standaard PLC-configuratie- en beheertools zijn de switches uit de NT4008-serie gecertificeerd volgens de PROFINET PNIO v2.34 Conformance Class-B-normen.

Daarnaast zijn de NT4008 switches van Red Lion UL Klasse 1, Divisie 2 en ATEX gecertificeerd voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden. Ook is deze serie ABS-gecertificeerd voor maritieme toepassingen en EN50155-gecertificeerd voor spoorwegtoepassingen, waardoor een betrouwbare werking in bijna elke omgeving wordt gegarandeerd.

De NT4008 serie is voorzien van robuuste metalen IP30 behuizing en biedt redundante voedingsingangen met een ingangsbereik van 12-58VDC, een uitgebreid bedrijfstemperatuur bereik van -40 tot 75 ° C en schokbestendigheid tot 50G. Dit maakt de switches uitermate geschikt voor toepassingen in veeleisende industriële omgevingen.

Red Lion introduceert de NT4008 serie in twee hardware configuraties:

  • Acht 10/100/1000BaseT RJ45 poorten,
  • Zes 10/100/1000BaseT RJ45 poorten gecombineerd met twee dual mode SFP sloten voor optionele 100Base en 1000Base SFP transceivers voor single mode en multimode glasvezel.

Beide poortconfguraties zijn verkrijgbaar als MRM (Media Redundancy Manager) of MRC (Media Redundancy Client).

De nieuwe serie ondersteunt een veelvoud aan managementfuncties waaronder DHCP, SNMP, IGMP, LLDP, MRP, RSTP, MSTP, ring & chain protocollen met <20ms herstel, VLAN’s, ACL, QoS, Syslog, NTP, LACP en LAG linkaggregatie, port mirroring en sFlow.

Naast deze managementfuncties is ook de beveiliging van de switches op orde. De switches ondersteunen SSH, SSL, HTTPS, IP en MAC-gebaseerde poortbeveiliging, policy based access control en storm protectie.

De NT4008 combineert de kracht van PROFINET real-time gegevensuitwisseling met de prestaties en betrouwbaarheid die Red Lion al meer dan 25 jaar binnen de Industriële Ethernet industrie levert.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!