Kies voor veilige mobiele Verlichting van gerenommeerde merken via Safety Lux

In een wereld waarin veiligheid de hoogste prioriteit heeft, is het essentieel geworden dat professionals die werkzaam zijn in explosiegevaarlijke omgevingen gebruik maken van ATEX-gecertificeerde producten. Mobiele verlichting is daarbij top prioriteit. Wanneer u werkzaam bent in olie- en gasindustrie of chemische fabrieken, dan is goede verlichting van groot belang. De merken die Safety Lux voert voldoen hieraan. Onze verlichtingsoplossingen bieden niet alleen helderheid in donkere omstandigheden, maar voldoen ook aan de strengste veiligheidsnormen.

Als we naar de recente ontwikkelingen op het gebied van ATEX-producten kijken, wordt het duidelijk dat zaklampen een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de werkveiligheid in risicovolle omgevingen. Safety Lux en haar leveranciers spelen actief in op de groeiende vraag naar ATEX producten en lanceren regelmatig nieuwe innovatieve producten. Eén van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van ATEX-verlichting is: de Streamlight Survivor X.

 

Streamlight Survivor X

Deze hoogwaardige haakse zaklamp met oplaadbare batterij is een Ex-ATEX goedgekeurde zaklamp geschikt voor gas Zone 0 en stof Zone 20. De Survivor X heeft vele voordelen, door de haakse kop en bevestigingsclip is de lamp handsfree te gebruiken. De onbreekbare lens met silicone anti-krascoating zorgt ervoor dat de lamp tegen een stootje kan. De lamp heeft een maximale brandduur van 15 uur op de laagste stand. Altijd verzekerd van goede verlichting. Lamp voorzien van ATEX/IECEx/UKEx: II 1G Ex ia IIC T3/T4 Ga; II 2D Ex ib IIIB T270°C Db

Wilt u meer weten over de ATEX mogelijkheden in mobiele verlichting? Breng dan een bezoek aan de stand van Safety Lux op het Atex & Process congres. Laat deze gelegenheid niet aan u voorbijgaan om de nieuwste technologieën te ervaren, direct met experts te spreken en waardevolle inzichten te verwerven die uw werkomgeving veiliger en efficiënter kunnen maken. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen te werken aan een veilige toekomst.

Nuttig? Deel dit bericht!