Industriële Veiligheid 2023 is weer thuis!

Industriële Veiligheid keert terug op haar oude en vertrouwde datum en locatie. Dat voelt als thuiskomen. U bent weer van harte welkom op de laatste donderdag van januari (26 januari) in DeFabrique in Utrecht voor de 19e editie van Industriële Veiligheid.

Thema: Toegewijd aan Veiligheid

“Safety First!” en “We werken veilig of we werken niet”. We kennen allemaal deze quotes en kunnen het hier in de basis (bijna) niet mee oneens zijn. Maar is de praktijk wel zo? Worden keuzes altijd gemaakt met dit helder voor ogen? Er bestaat natuurlijk een spanningsveld tussen enerzijds efficiëntie van de productie en anderzijds de borging van veiligheid. Deze twee leven op gespannen voet met elkaar. Toch zit er in dit spanningsveld ook een sweet spot, dat punt waar de (realistisch gezien) maximaal haalbare veiligheid en de (realistisch gezien) maximaal haalbare productie-efficiëntie elkaar ontmoeten. Met andere woorden welke risico’s vinden we acceptabel in ruil voor het realiseren van het doel.

Tijdens Industriële Veiligheid 2023 staat het thema ‘toegewijd aan Veiligheid’ centraal. Hoe toegewijd is uw organisatie? En het algemeen management van uw organisatie? Hoe toegewijd bent u zelf aan veiligheid, kan dat beter of bent u onrealistisch? Waar zit de sweet spot?

Claim direct uw ticket

We kunnen weer fysiek samen komen. De laatste fysieke editie voor Corona in 2020 was volledig uitverkocht met maar liefst 557 deelnemers en 67 exposerende bedrijven. Ook komende editie verwachten we veel animo. Zeker zijn van uw plaats? De registratie is geopend, dus pak deze kans.

Industriële Veiligheid is er voor zowel de ontwerpers, de bouwers, de onderhouders als de gebruikers van industriële machines en installaties, met als verbindende factor veiligheid. Industriële Veiligheid richt zich op zowel productveiligheid als productieveiligheid binnen zowel de procesindustrie als de maakindustrie. Ontdek ins en outs op het gebied van veiligheid binnen de industrie en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Als u tot de doelgroep behoort kunt u gratis deelnemen aan dit volledig verzorgde event.

De registratie is geopend! Dus wilt u uw kennis over veiligheid bijspijkeren en uw netwerk vergroten? Claim direct uw ticket!

Nuttig? Deel dit bericht!