Gemeente Barneveld, Xxllnc en MY-LEX starten uniek project

Gemeente Barneveld, Xxllnc en MY-LEX zijn een uniek project gestart waarmee de werelden van zaaksystemen, -datamigraties en enterprise search bij elkaar worden gebracht. Hiermee wordt een echte win-win situatie gecreëerd.

De gemeente zal een oud systeem uitfaseren met behulp van MY-LEX software. MY-LEX vormt (op basis van contentintegratie technologie) een brug tussen oude datacollecties, applicaties en archiveringsystemen. MY-LEX maakt het mogelijk om gelijktijdig te zoeken in de gegevens in oude (legacy) systemen én in de nieuwe applicaties. De toegankelijkheid voor de medewerkers wordt gebaseerd op de autorisatie en beveiliging van het uit te faseren systeem.

Het unieke aan de samenwerking tussen gemeente Barneveld, Xxllnc en MY-LEX is dat de data vanuit het uit te faseren systeem (na het mappen en verrijken hiervan) vanuit MY-LEX Legacy® aan het nieuwe zaaksysteem van Xxllnc wordt aangeboden middels een speciale, slimme exporttool. Dit voorkomt een ingewikkeld datamigratietraject.

Hoewel nu uniek, in de toekomst kan het natuurlijk een mooie blauwdruk vormen voor organisaties die aan de vooravond staan van een vergelijkbaar traject. Wilt u op de hoogte gehouden worden over het verloop of wilt u van gedachten wisselen over een vergelijkbare businesscase? We zien u graag in onze stand.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!