Systemen in Beeld LIVE!2022

Op dinsdag 28 juni organiseert KBenP Digitale Overheid voor de achtste keer het LIVE!2022. Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen op de markt. Maar liefst meer dan twintig leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH systemen, tools om te anonimiseren, documentcreatietools en koppelspecialisten nemen deel aan het event. Zij geven demonstraties en brengen u op de hoogte van de laatste ins en outs van hun product.

Na een eenmalige online editie heeft KBenP besloten om dit jaar het event weer te organiseren in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Er is de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de leveranciers en zelf achter de knoppen te zitten. Ook het ontmoeten van collega organisaties en met elkaar in gesprek gaan is een belangrijk onderdeel van LIVE!2022. Kortom, een laagdrempelig event waar kennis maken met (nieuwe) systemen, zelf achter de knoppen zitten en van elkaar leren centraal staat.

Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers in dienst van de (semi)overheid. Dit jaar hebben we ook een aantal plekken voor externen of ZZP’ers werkzaam bij (semi)overheid tegen betaling beschikbaar. De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij! Nu al enthousiast? Meld u aan!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!