Terugblik Zaakgericht Werken voor de Overheid 2021

Op 9 september vond de congresdag plaats in het NBC in Nieuwegein. Samen met 152 deelnemers, 11 business partners, 1 kennispartner en 1 mediapartner kijken we terug op een geslaagd event.

De congresdag vond plaats onder leiding van dagvoorzitter Otto Thors met maar liefst 19 inhoudelijke sessies. Nieuw dit jaar was het aanvullende online programma met on demand video’s en live interactieve sessies. Kortom een vol programma met onderwerpen zoals datagedreven werken, document- en contentmanagement, implementatie- en verandermanagement, koppelen en integreren van systemen, omgevingswet, tooling en software, privacy wetgeving, training en advies, zaaksysteem / DMS, robotic process automation en Common Ground.

Daarnaast hebben er meer dan 110 persoonlijke 1-op-1 gesprekken plaatsgevonden, hiermee zijn nieuwe contacten gelegd en heeft de deelnemer een kans gehad om zijn vraag te stellen aan een expert.

Veel dank aan Bureau van Dijk, DataFryslân, De Processpecialisten, Dimpact, eBurg, Gemeente Utrecht, Gemeente Drechtsteden, Gemeente Harderwijk, Gemeente Kampen, KBenP, MVR&Partners, Omgevingsdienst Midden-Holland, VNG Realisatie,, Salesforce, SDU, Visma Circle, MY LEX, Möbius, PinkRoccade, tts en M&I Partners.

Volgend jaar vindt Zaakgericht Werken voor de Overheid wederom plaats in september.

Hopelijk tot dan!

Nuttig? Deel dit bericht!