Kennis over explosie- en procesveiligheid behoren vanzelfsprekend tot de expertise van veiligheidskundigen. Risico’s beoordelen en inschatten, kennis van de relevante richtlijnen en wetgeving, planningen opstellen voor inspecties en het begeleiden van complete processen. Allemaal voorbeelden van de taken van een veiligheidskundige.

Ons online platform DeVeiligheidskundige.nl biedt voor deze doelgroep uiteenlopende informatie, zoals: actualiteit, een VeiligheidsABC, vacatures en een agenda, interviews met VK’ers over hun VK-stokpaard, een maandelijkse digitale nieuwsbrief en de mogelijkheid jezelf te profileren in onze VK-gids.

Het digitale VK-magazine biedt daarnaast ruimte voor verdieping en achtergrondinformatie als aanvulling op de overige voorzieningen via het platform. Ook worden er met enige regelmaat gedrukte specials uitgebracht, zoals de VCA Special en het DVK Jaarboek 2020. Abonnees van het VK-magazine ontvangen automatisch ook deze specials in de brievenbus.

Deelnemers van het ATEX en Process Safety event kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke introductiekorting op een VK-magazine jaarabonnement.

 

20% korting op het abonnement én

een gratis exemplaar van ons DVK Jaarboek 2020

 

Vul bij het afsluiten van een abonnement via http://bit.ly/DVK-abos

de couponcode DVK-korting in, dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Het DVK Jaarboek sturen wij dan zsm toe.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!