N-Tron® Series NT5000 Gigabit Managed Switches

De Red Lion NT-5000 serie Gigabit Ethernet-switches vereenvoudigen de configuratie met robuuste prestatie- en beveiligingsfuncties. Deze N-Tron-serie NT5000 Gigabit Managed Layer 2 Ethernet-switches zetten een nieuwe standaard voor prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, met beveiligingsfuncties die zijn ontworpen om netwerken verbonden en beveiligd te houden.

Voor industrieën over de hele wereld die hun activiteiten digitaal transformeren en optimaliseren, is betrouwbare en veilige netwerktoegang absoluut cruciaal. NT5000-switches en hun Gigabitsnelheid zijn ontworpen om de netwerkbeveiliging en betrouwbaarheid te verbeteren voor industriële organisaties van iedere omvang en in iedere omgeving.

De NT5000 maximaliseert de operationele prestaties en systeem-uptime door middel van naadloze integratie, geavanceerd beheer en diagnostische mogelijkheden, netwerkredundantie en gelaagde beveiliging. De switches helpen organisaties te voldoen aan de behoeften aan betrouwbare communicatie voor zowel informatietechnologie- en operationele technologie-toepassingen.

Een duidelijk, uitgebreid en snel netwerkbeheer is essentieel voor organisaties om maximale uptime te realiseren. De gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface van de NT5000 bevat een logische weergave van actieve poorten, power supply, temperatuur en relaisstatus van de switch en kleurgecodeerde weergave voor poortverkeer en events waarmee beheerders mogelijke netwerkverstoringen in real-time kunnen identificeren en verhelpen. Hierdoor wordt de Total Cost of Ownership (TCO) verder verlaagd.

De NT5000-switches zijn verkrijgbaar in configuraties met 6, 8, 10, 16 en 18 poorten in volledig koper of een combinatie van koper en glasvezel zodat voldaan kan worden aan specifieke installatievereisten. Met een duurzame, metalen behuizing en een breed temperatuurbereik is de NT5000 een compacte oplossing voor betrouwbare werking in veeleisende industriële omgevingen, waaronder fabrieksautomatisering, robotica, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, olie- en gas, scheepvaart en spoorwegen.

Het configureren van switches kan een complex en tijdrovend proces zijn. De NT5000 is ontworpen voor snelle en gemakkelijke implementatie direct uit de doos. De moderne, grafische gebruikersinterface bevat een configuratie-wizard die gebruikers door de eerste installatie leidt.
De NT5000 beschikt verder over:

  • Grafische dashboards
  • N-Ring TM auto-member
  • Port mirroring
  • Kabeldiagnostiek
  • STP/RSTP/MSTP
  • IGMP v1/v2/v3
  • SNMP v1/v2/v3
  • NTP, LLDP en LACP
  • Fast boot, waardoor dataverkeer in minder dan 20 seconden kan passeren
  • Uitgebreide schok- en trillingstolerantie

Verder bieden de switches vele compliance-certificeringen, waaronder productveiligheid (UL/CUL): voor gebruik op normale en gevaarlijke locaties; Emissies/immuniteit: FCC/ICES/CE, ATEX/IECEx; Maritiem: ABS, Rail: EN 50155, EN 50121, EN 61373, UKCA.

Nuttig? Deel dit bericht!